středa 8. května 2019

Stampotique challenge Artist Trading coins 1

ATC (Artist Trading Cards) kartičky proběhly na mém blogu již několikrát, dělali jsme několik výměn, můžete se podívat na odkaz, abyste byli v obraze. Tentokrát jsem se jako host design teamu zúčastnila challenge ATC Stampotique razítek, kde nejde o kartičky, ale o "mince". Jsou to kulaté kartičky o velikosti 2,5" (palce) a je to hodně zajímavý formát, který jsem ještě neviděla, ale hned jak jsem zjistila, o co se jedná, zalíbilo se mi to a určitě uděláme výměnu těchto kulatých kartiček u nás.

Protože to bylo mé první setkání s kulatými kartičkami, zapracovala jsem je do scrapbookové stránky. No je to trochu netradiční, ale zadání jsem splnila :-)
Pokud se chcete zapojit, můžete svůj příspěvek nahrát do alba na facebooku do Stampotique Originals Rubberstamps - jsou tam alba pro jednotlivá kola challenge nebo můžete přidat projekt přímo na blog k danému tématu, ale vždy si vyberte jen jedno místo. Projekty se přidávají celý měsíc a vždy první týden následujícího měsíce vylosují 2 výherce.








Použila jsem razítko květiny, které je trochu netypické z řady razítek Stampotique, ale moc se mi líbí, proto jsem k němu vybrala fotografie z loňského výletu do Holandska "na tulipány".


Všechny fotky, na kterých byly zelené a modré květiny, jsem na Big Shotu vyřízla do tvaru kola, použila jsem různé velikosti vyřezávacích šablon. Některá kolečka jsem nabarvila distress inkousty a stránku to taky neminulo. Základní barvy v modré a zelené jsou na ní taky. Použila jsem šablony na tupování a kaňky jsou nezbytností. Razítko jsem otiskla i na základ a tím byl akvarelový papír 300g/m2.



Stránku jsem doplnila nápisem, podložila jsem to jednobarevným papírem a vše jsem prošila.





Děkuji Stampotique DT za příležitost zúčastnit se květnových výzev!

Sledovat novinky nebo projekty můžete na InstagramuFacebooku, nebo Pinterestu.

Všechna razítka Stampotique jsou gumová na dřevěném štočku a je možné si je objednat u Hurá Papíru  ty co jsou skladem nebo si je můžete předobjednat ve skupině na facebooku.

                                                                      Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...