středa 19. prosince 2012

Diář? Obalíme!

Výzva je moje oblíbené slovo :-) Tentokrát pro mě jednu měly moje kamarádky z Motyčkovic Kličky. Výzva se jmenuje diář. Jasně, na tom nic není, diář ozdobíme raz dva, ale tento diář je určený pro kluka, který je skoro dospělý, nádherně maluje - je to dvorní malíř nové mateřské školky a zadání znělo - pohádkový blok s hradem a hlavně kašpárek! Ne šašek! Kašpárek!
Dumala jsem dumala, co bych asi tak já mohla se svým papírovým tvořením nabídnout a pak mě napadlo, že poprosím Paní malířku Irču Slavíkovou, aby mi namalovala hrad na látku a já pak ušiju obal na diář. Musím za krásný obrázek veřejně poděkovat!!!



Měla jsem diář, namalovaný hrad a chyběl mi ten kašpárek. Tady se jako nejlepší detektiv ukázala Klárka Makiarka, která nevím jak je to možné ale je, našla u Stoklasy kašpárka - kovový komponent! Protože to je velkoobchod, mám kašpárků 15, ale třeba ještě někdo bude mít touhu po pohádkovém diáři :-)


Aby těch spolupracujících nebylo málo, červenou látku na podklad jsem dostala od Lenky Pampelínky. Děkuji!
Jako podkladovou látku jsem použila zbytek z mých riflových kalhot, které jsem ustřihla na kraťasy nebo tak na něco. Já jsem věděla, že to nemám vyhazovat, že se to bude hodit :-)
Vytáhla jsem i moje milované nůžky, které když stříhají, tak zpívají. Už nějak dlouho zahálely, budu se muset k tomu šití vrátit, ale asi až bude čas ...


Obrázek jsem podložila červenou látkou, aby hrad hezky vynikl a pak už to šlo samo.




Doufám, že se obal na diář bude líbit! 

Tvoření je radost!




7 komentářů:

  1. WAU WAU .. jsem byla zvědavá na výsledek a komplet. a je opravdu povedený a ten kašpárek je suprový :-) jsem ráda, že jsem mohla alespoň svou detektivní činností pomoci :-) super...fakt paráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je úžasný! :-)
    Takový diář bych si taky nechala líbit :-)
    Krása :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Irenko to je taková nádhera !!
    Mně by vůbec nenapadlo obalit si diář a ještě takhle krásně. Výborný nápad, skvělé zpracování, jen zírám, jsi hvězda a majitel, ten se teda má !!

    Markéta - Screbla

    OdpovědětVymazat
  4. Nemůžu nic jiného, než se přidat ke chválení!! To je boží nápad, opravdu "shora" daný. Já jsem tak šťastná, že jsem se dostala do téhle komunity "potrefených" řenských, protože co výrobek, to něco jiného a navíc ohromná nevyčerpatelná studnice inspirace. Děkuji moc, moc, moc!!!
    Radana

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji, jsem ráda, že se vám líbí, doufám, že se líbí i majiteli, už by jej měl mít :-)
    Radi, je moc fajn, že jsi mezi námi potrefenými :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...