neděle 21. dubna 2013

Dubnový kit Papero amo

Papero amo - to je jedna šikovná žena vedle druhé. Dělají scrapbook zajímavým způsobem, který u nás moc webů neprovozuje - já osobně žádný jiný neznám :-) Mají spoustu nápadů, soutěží, představují zajímavé designery z cizích krajů a také mají zajímavé scrapdůležitostí, které je možné zakoupit.

Mimo jiné se můžete zapojit do Simple clubu, kde každý měsíc dostanete kit, do kterého víceméně stačí doplnit fotky a máte stránky hotové.  Je to určeno pro ty, které se scrapbookem začínají nebo které nemají tolik času a stránky potřebují udělat rychle.
Na scrapování mě baví, když si sednu, prohrabuji se zásobami, zkouším, co by se na stránku nejlépe hodilo, proto mě Simple kit nechával chladnou :-) Pak ovšem ženy šikovné přišly s Creative clubem a to už je o něčem jiném. Měsíční kity obsahují sladěné čtvrtky a doplňky, takže se tvoří jedna radost. No a to už jsem neodolala a rovnou jsem si předplatila půl roku.

Moje milé dcery potřebovaly vyzkoušet nový objektiv (rozuměj můůůj nový objektiv, který jsem dostala k svátku), proto mi laskavě nechaly stáhnout fotky, které vyfotily a já jsem si udělala zásobu fotek na scrapování :-) To je vždycky řečí, když od nich nějakou fotku chci!



Vybrala jsem šedou čtvrtku ze sady Divine this line od I lowe scrap, modrý Izink jsem smíchala s gessem, vznikla krásná pastelová barva, kterou jsou natřela přes masku. Ctvrtku jsem orazítkovala kolečky ze sady Aladine Kruhy a kružnice.






Po delší době jsem si udělala stránku a moc mě to bavilo. Asi se brzy pustím do další...

Hezkou neděli a tvoření je radost! :-)



6 komentářů:

  1. Moc pěkná stránka. Je vidět, že tě tvoření bavilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto dokonalá stránka! Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  3. Stránka je moc hezká. Vyladěná v detailech. Dokonalý celek...

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, opravdu mě to bavilo moc!

    OdpovědětVymazat
  5. dokonalá stránka! taková stylovka
    http://our-scrapbook-diary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá stránka. Moc se mi líbí razítkování.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...