středa 1. května 2013

Prima minialbum

Prima jako fajn, jde to, super .... ale taky PRIMA MARKETING. Jsem jejich fanouškem na Facebooku a moc se mi líbilo minialbum z acetátové fólie, které vyrobila Stephanie Miller, proto jsem jej sdílela. Je to názorné video, není to nic složitého, krásné zdobené album.

Když jsem video sdílela, právě Steff mi zanechala vzkaz, že pokud podobné album vyrobím, tak šup sem s ním. No ovšem, ale to je výzva :-) Samozřejmě doma papíry a doplňky od Primy mám, takže jsem se do toho pustila a šlo to skoro samo.




 
Pokud se podíváte na video, základem je acetátová fólie, která je sama o sobě pevná, takže je možné ji použít jako základ minialba. Postupovala jsem trochu jinak, protože jsem neměla tak velký rozměr fólie. Tyto mám od Boženky, která je má z práce. A tady jasně vidíte, že nic se nemá vyhazovat :-) Jednotlivé stránky jsem ozdobila a postupně jsem je nalepila na fólie, které jsem na začáku tvoření projela Zutterem a poté svázala.







Aby se album dalo spojit, udělala jsem na konci fólie na každé stránce dírku kleštěmi a na prní stránce jsem doplnila kroužkem. Protáhla jsem stužku a bylo hotovo.
Vyrábět minialbum mě bavilo moc, je to přesně ten styl tvoření, který mám ráda.


Kdo si také vyrobí album z acetátové fólie? 

Tvoření je radost! :-)


7 komentářů:

  1. Irenko já se pokusím protože folie mám doma dostatek a zatím jsem jí využila jen jako podklad na razítka ...a tvůj příklad využití je mnohem mnohem lepšííí-moc pěkný minialbum.

    OdpovědětVymazat
  2. PRIMA! ...jsi rychlík, já bych se s tím babrala nejméně týden

    OdpovědětVymazat
  3. prostě dokonalé. Žasnu, jak někdo dokáže vytvořit takovou krásu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné, krásné - prostě SUPER !!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji všem za milé komentáře!

    OdpovědětVymazat
  6. Iriska!! sooo STUNNING GOREGEOUS BEAUTIFUL!! I LOVE IT!! THANK YOU FOR SHARING IT WITH MEE!! :) I'M SOO EXCITED TO SEE IT!! REALLY BEAUTIFUL!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Thank you very much Stephanie! I spent a nice time with my album!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...