pondělí 26. srpna 2013

Project life 2

Dokončila jsem další dvoustranu do Projectu life, a i když jsem si říkala, že je to měsíc zpátky a všechno si budu pamatovat, tak nějak ne. Zpětně jsem si zapsala vše do diáře, kdyby náhodou nebyl čas tvořit, aby vzpomínky zůstaly :-) Založila jsem si i zipové sáčky a všechny drobnosti  (vstupenky, obaly, fotky) si schovávám k jednotlivým událostem. Nejdříve se mi to zdálo zbytečné, ale aspoň na nic nezapomenu.
Jak jsem se už dříve rozhodla, nebude to týdenní projekt, ale stránky budou na sebe navazovat tak, jak jde život :-) Událost za událostí.







Hned po dovolené a to doslova, protože jsme ve tři ráno dorazily s Verunkou domů a hned dopoledne jsme vyrazili na výlet na náš oblíbený Kokořín, kam Pavel začal jezdit na tábor před 30-ti lety, já před 25-ti lety a Verunka tam dokonce byla, když měla mínus tři měsíce :-) Nemohli jsme nenavštívit táborníky.




Samozřejmě jsme navštívili i naši oblíbenou hospodu :-)




Cestou zpátky jsme to ještě vzali přes krásný přírodní úkaz - průrvu ve skále, kudy teče Ploučnice a dokonce lze tuto průrvu projít. Je to asi 200 m ve skále. Nám stačila ta fotka :-)


Některé události se plánují - jako například návštěva kina, která málem nedopadla ....



.... a některé jsou zcela neplánované, jako například Liberecký Flašinetář. Šla jsem z masáže a na náměstí jsem se zaposlouchala, zamířila jsem do davu lidí a tam jeden flašinet vedle druhého. Byla to krása. Dobové oblečení, naleštěné flašinety a také tam byl pán, který vypadal jako principál v cirkuse a nabízel k pohlazení hada nebo spíše hadici, byla to Zuzanka. No a já jsem potřebovala i fotku, tak jsem se s ním vyfotila :-) Had je suchý, hladký a ani se moc nevrtěl :-)



A poslední událost je metalový festival Brutal assault v Jaroměři, kterého se zúčastnila Klárka. Je to její oblíbený hudební styl. Po kom to dítě je. Asi po tatínkovi :-) Fotky má, ale na žádné není, protože fotila, tak jen jedna připomínková fotka.


Tenhle typ tvoření je poměrně rychlý, nezdobí se velké plochy a až se pak divím, kolik se toho zažije. Pokud jste si ještě PL nezaložili .... neváhejte :-)

Tvoření je radost!

8 komentářů:

  1. Irčo tak ty už v tom jedeš taky !!!!! :-)
    A krááásně !!! :-)
    Máš super úlovky - kino, velorex :-))

    Taky si myslím, že to není projekt jen pro rodiny s dětmi, je to o životě jako takovém a i v tom dospělém se toho dějě spousta :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. Přesně, začít se dá kdykoli a v jakémkoli věku. Aspoň bude na co vzpomínat :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Takže... - Ráj je boží, Zuzanka je boží, velorex je taky boží, ale to kino, to je úplně nejbožejší :-) A k praktickým záležitostem - líbí se mi, jak máš napsané to datum 4. srpna, to si s dovolením taky někdy takhle hezky napíšu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jasan :-) Jsem to datum napsala rukou dole pod tím, ale vypadalo to hrozně, tak jsem to přelepila třemi vrstvami washi pásky :-)
    Ta fotka z kina je špatná kvalita - foceno mobilem v tmavém kině, ale i to je to kouzlo okamžiku, že taková fotka vznikne, takže se dá odpustit i snížená kvalita obrazu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No krása! Už se taky chystám - stále:)). Chci si dát teď vyvolat fotky. Tak snad něco stihnu než bude Liberec. Máš to super vymazlené.

    OdpovědětVymazat
  6. Irčo, naprosto perfektní!!! A fotky nemají chybu. V kině vypadáš jak VIP, která si zaplatila celý sál, aby ji nikdo nerušil :o)))))Teď jen nevím, jestli ti více sekne Velorex nebo Zuzanka :o))))

    OdpovědětVymazat
  7. :-) počkej Šári, až bude stránka z Pěnčína :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Irčo - úžo bájo senza :-))! Já začnu sbírat od neděle :-). Myslím, že u nás bude září dooost nabytý, neb prvňáček a jeho zážitky, to bude něco :-). A na srazíku to rozjedem.........myslím ten project life :-DD! Jedna hláška za všechny: A mami co je to si dát šlofíka, to je si dát pivo? :-DDD A tak podobně........:-DD

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...