úterý 28. ledna 2014

Project Life 8

Mám hotový rok 2013 ve svém albu, ale ještě jsem nezveřejnila všechny ukázky stránek, tak to napravím.
Nestíhám tvořit přesně po týdnech, události se malinko prolínají, ale koupě kabátu byla docela velká událost, takže té jsem věnovala "kus" stránky. Hlavně byla u kabátu nádherně barevná visačka, a když se tam nad tím zamyslím, vlastně jsem si ho koupila kvůli ní :-)


 Nechci slevu zadarmo, proto kabátek pořídila moje milá švagrová v Ostravě a bratr umělecky zabalil do tvaru hroudy. Jediné štěstí je, že se vůbec nekrčí.



Další událostí byl den u Wágnera v Brně na workshopu, bylo to super, dokonce mě navštívily dvě cukrové kamarádky z Brna a dostala jsem i mňamku - perníkového brněnského draka.
To, že lze využít kelímek od kávičky jsem si už vyzkoušela, proto jsem si schovala i kelímek od kávičky v Subway, ale pro malý prostor jsem ustřihla jen hlavní část.

Advent je krásný předvánoční čas, takže jsme si nemohli nechat ujít skvělý koncert pod širým nebem     v Kryštofově údolí.
Tady jsem si dala vlastní výzvu a použila jsem nádherné vánoční kartičky od Simple Stories. Jsou takové vintage, ale docela těžko se s nimi tvoří. Přece jen to není tak jednoduché, jak jsem si myslela, když jsem si je pořizovala. Moc se k nim fotky nehodily a ve výsledku musela být stejně laděná dvoustrana, abych byla s celkovým dojmem spokojená. Nakonec jsem různě stříhala, lepila, vystřihovala a jde to :-)


Do Kryštofáku jezdíme léta a mají tam nádherný orloj. Pamatuji si jej ještě jako starou polorozpadlou trafostanici, kterou místní řezbář zachránil a udělal z ní turistické lákadlo. 
Koncert byl už svátečně laděný, k tomu medovina...

Dárkiádu jsem letos zorganizovali podruhé a už je to hezká tradice. Děti se těší a všichni senioři měli velkou radost z dárečků a přáníček od vás milé scrapženy.
Zjistila jsem, že mými nejoblíbenějšími zdobícími prvky se staly enamelové tečky. Jsou ploché, různých barev a velikostí a práce s nimi je úplně jednoduchá.

Prosinec byl nabitý událostmi, druhý víkend se konala Kreativa v Praze v Holešovicích. Byla to doba pečení perníčků. Vyfotila jsem Verunku, která si pouštěla na počítači písničky a u toho pekla a zdobila perníčky. Koupily jsme spolu nová vykrajovátka a největší úspěch měl kosočtverec :-)


Razítka Aladine lze použít opravdu na všechno a krásným příkladem byla autorka knihy Sladký design  Hanka Rawlings, která přímo na stánku zdobila perníčky a razítkovala je.
Mám i novou FuFu kabelku a to bylo potřeba zdokumentovat :-)


Velkou událostí byl křest knihy mé kamarádky Irči Aptákové, která neskutečně úžasně maluje trička a u Grady ji vyšla kniha. Zapily jsme to, pokřtily a Irča se na mě určitě nebude zlobit, že jsem použila její nejkrásnější fotku :-) Zatvářila se tak schválně, tak jsem to musela zvěčnit...


Další dvoustrana je z tanečních. Věneček uzavíral taneční lekce a při tanečních Verunky jsem si zavzpomínala i na ty svoje :-) Ale už je to tak dávno, že si to skoro nepamatuji.


Byla to už druhá dvoustrana z tanečních, proto jsem ji tentokrát udělala do pestrých barev, ta minulá byla taková usedle romantická a přece jen k mládí se více hodí ty barvy a mé zdobení je celkem minimalistické. Důležitá je samozřejmě i fotka, kde mám šperk od Kakou, která jen vyrobila přesně na míru mým šatům.

Součástí poslední taneční hodiny byla i soutěž párů. Naši dva tanečníci se dostali až do finále a vyhráli, takže jsme měli velkou radost, i když jsme ze začátku nerozuměli bodovému hodnocení, jestli je 1 hodně nebo málo :-) Čím méně, tím lépe.
I zde jsem využila Simple Stories, mám je sice v sadách, ale různě je míchám, hodí se mi od každého něco. Kapsy střídám, protože mě baví různé formáty, používám papíry rozměr 6 x 6 ", hodí se výborně, mají přesný rozměr. Hodí se také jako podklad fotky, kde by byla škoda schovat pěknou kartičku za fotku nebo nějakou ozdobu.


Do konce roku zbývají ještě čtyři dvoustrany, ale ty až příště. 

Tvoření je radost a největší radost mám v poslední době právě z Projectu life!

5 komentářů:

  1. Nádhera! Jsi opravdu akční a tvůrčí SUPER-ŽENA ! Irčo, jak to vše stíháš? Nebyl by na to taky nějaký malý kurz v Liberci? Smekám! Stránky a vyprávění jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to by mne Kamčo také zajímalo. A myslím, že Irčin den má minimálně 48hod. Snad nás v Liberci poučí, jak na to!
    Stránky i povídání - super!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, ale ono to jen vypadá, že to stíhám, Tyhle fotky jsou hotové už asi tři týdny a nebyl čas je dát na blog, tak je musím vpašovat mezi to cestovatelské povídání :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné stránky a parádní počtení. Koupit si kabát kvůli visačce, tak to už je třetí stupeň závislosti. :-)))))))))))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná práce . Jestli všechny kabáty této značky mají tak krásnou visačku musím naběhnout k jedné známé, které si taky koupila kabát této značky, akorát víc barevný . Já obdivuji nejen jak to vše stíhá, ale že to stíhá v tomhle ročním období, Já jsem na to počasí nějak přecitlivělá a už třetí den jen polehávám:(

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...