neděle 15. června 2014

Open day ve Znojmě I.

V životě každé scrapženy se dříve nebo později objeví otázka, kam já to všechno dám? Nejdříve rovnáme, skládáme, opět přerovnáváme, nakupujeme krabice a šuplíky a pořád máme málo místa, a když už se zdá, že se to všechno někam vešlo, tak nás světoví výrobci zavalí novinkami a je jasné, že kolotoč hledání místa začíná od začátku :-) A to máme, milé ženy, jen jednu kolekci materiálu, jednu řezačku, něco málo razítek.... ale představte si (pokud to nevidíte na vlastní voko, tak se to moc představit nedá :-) ), že nakupujete pro ostatní scrapženy všechno 10x až 20x, plníte všechna i tajná přání zákazníků a pak nutně musí přijít den, kdy se rozhodnete, že už skákat šipku do postele přes krabice nebudete, že to všechno někam odstěhujete :-)
No a pak už to jde skoro samo (dlouhý blog o strastech a slastech budovatele scrapprostor by se ale napsat rozhodně dal) a najednou je tady den Dé, slavnostní Open day zbrusu nového kreativního obchodu...

14.6.2014 byl slavnostně otevřen scrapbookový ráj ve Znojmě, v ulici Zelenářské.



Paní majitelka Didi ve svém krásném scrapbookovém obchodě.






Vyfotila jsem obchod ještě před tím, než se sem nahrnuly natěšené scrapženy :-)




Do prodejny se vešel i tento pracovní prostor pro workshopy, můžete si všechno prohlédnout a na místě vyzkoušet.


V 10:00 bylo vše připraveno na uvítání prvních návštěvníků. Bylo připraveno pohoštění, šampáňo a hlavně dobrá nálada :-)


Každý návštěvník si mohl vybrat razítko jako pozornost podniku a pokud splnil pravidla bojovky, tak dostal ještě bonus a to enamelové samolepicí tečky. Bojovka byla skvělá, každý vyfasoval mapu města, kde byly zakroužkovány tři historické cíle, takže ten, kdo ještě nikdy nebyl ve Znojmě, si mohl prohlédnout krásy tohoto města a na každé zastávce získal i razítko. Kartičku s razítky si pak ženy scraply. Chválíme skupinku Šárka, Johanka a pes, která přinesla razítek 5. Kdo umí, umí :-)
Vzhledem k množství šampaňského jste si také mohli navodit stav "Znojmo, vidím Tě dvojmo", ale to se nikomu nepodařilo :-)


Následují "provozní" fotky, užijte si ten mumraj a to, co máme nejraději, to hrabání, přebírání a hledání toho, co nutně potřenujeme.





Vyzkoušeli jsme si i práci se scrapmateriálem. Zdobily se orazítkované kartičky, visačky nebo přáníčka. Bavilo to nejen ženy, ale i slečny.




Byl to nádherný den!!! Moc jsme si užili pohodovou atmosféru, potkali jsme spoustu scrapnadšenců, popovídali jsme si, nakoupili jsme a ochutnali jsme spoustu dobrot. Pokud jste neměli možnost se osobně přijít podívat do ráje, nezoufejte, budete mít kdykoli příležitost, protože obchod PrettyPapers je tady pro nás i pro vás :-) 
Děkujeme Didi, bylo to tak krásné, až nás přecházel zrak, že jo ženy?

Tvoření je radost a tvoření ve scrapráji je radost stonásobná!

6 komentářů:

  1. baby pomoooooc a ja chcem... to je perfektný obchod, asi by som tam strávila zvyšok svojho života... :)) ak raz pôjdem okolo určite sa zastavím :) DRŽÍM PALCE NECH TO IDE AKO PO MASLE :), pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za úžasnou reportáž!

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása, normálně mě přechází zrak a naskakuje husí kůže :) no vidím to tak, že k tobě Didi pojedu strávit dovolenou :) hned jak manžel dorazí z práce musím nutně najít nějaké datum :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné povídání o nepopsatelné atmosféře... bylo mi ctí se zúčastnit tohoto krásného dne a z naplněného srdíčka štěstím budu čerpat ještě dlouho. Smekám před vámi všemi, které jste se podílely na uskutečnění otevření tohoto ráje. Jste prostě úžasné....

    OdpovědětVymazat
  5. moc gratuluji ke splněnému snu. Super reportáž jako bych tam byla.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda Didi vypadá to tam krásně, škoda že je to tak z ruky..... v sobotu se ženil můj bratříček, takže jsme měli krásnou svatbu, jinak bych měla jiný krásný den, ach jo..... i tu dálku bych dala..... tak ať se Ti mooooooooc daří.... papa

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...