pátek 17. dubna 2015

Scrapbooking - papír s příběhem

JE TO TADY! :-) Ve spolupráci s nakladatelstvím ZONER PRESS se narodila nová kniha o našem velkém koníčku - papírovém tvoření - scrapbookingu, cardmakingu a Project Life. 


 Metaforu o narození jsem použila záměrně, protože plus mínus čas od nápadu po realizaci byl podobně dlouhý, proto doufáme, že vás kniha zaujme a bude se vám líbit. Dozvíte se v ní jaké pomůcky pro naše tvoření jsou nejvhodnější, jak skladujeme ty naše poklady na tvoření a bez čeho rozhodně nemůžeme žít my a ani vy :-) Přinášíme vám návody na přáníčka, minialba, scrapbookové stránky i Project Life. Nechybí kapitoly o Gelli plate, vyřezávacím plotru Silhouette, o Big Shotu a také jak na akvarelové malování a mixed media. Dozvíte se zkrátka vše potřebné, abyste mohli tvořit a doufáme, že i těm zkušenějším přinese kniha spoustu zajímavých tipů a nápadů.

Napsat knihu, která má 160 stran je mnohem jednodušší s kolektivem skvělých spoluautorek, proto děkuji všem autorkám, které na knize spolupracovaly:

Anna Norman Papero amo
Katka Hromasová Nemravka
Olga Hlávková Olga Helge
Ilona Červinková Tvorba pro radost
Rejka Balcarová Rejka

Za zapůjčení projektů děkuji Dagmar Handlové Pretty Papers, Leuš Metelkové Můj papírový relax a za fotografie Johance Kratochvílové Signatura.


Kniha vychází 24. dubna 2015 v nakladatelství Zoner Press, doporučená cena je 299 Kč a měla by být dostupná v knihkupectvích. Pokud máte o knihu zájem a přáli byste si podpis autorky, která je napsaná na obalu :-), napište mi na mail irena.vohlidkova@seznam.cz a až bude kniha vytištěna a vypuštěna do světa, mohu vám ji poslat.

 
Přeji knize vše nej do života, hodně radosti všem, kdo si ji přečtou a doufám, že vás naladí pozitivně a tvořivě, protože mé heslo přece je TVOŘENÍ JE RADOST :-) 



11 komentářů:

  1. Nemůžu se dočkat až ji budu mít!!!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Take se pridavam ke kupujicim 😉. Jsem na ni zvedava.

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že si v této nové knize hezky počtete a inspirujete se :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já ji chcíííííí a i s podpisem, jako tu první :-D

    OdpovědětVymazat
  5. To je opravdu báječná zpráva :-) Veliká gratulace!

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji knižnímu miminku hodně nadšenkyň a v brzku sestřičku. :o)

    OdpovědětVymazat
  7. juj, to je super zpráva.... v pátek stojím u knihkupectví, ať mi nic neunikne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Konečně !! to byl teda porod ! .-))

    Moc se těším a nejvíc na křest !!! :-)

    Gratulace veliká :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...