neděle 6. září 2015

Kit papero amo září část 1

Je tady září a nový kit Papero amo.  Čekala jsem už podzimní náladu, ale měla jsem radost, že je kit veselý, a že mohu využít své letní fototgrafie, které jsem chtěla zpracovat do alba.





Project Life zpracovávám postupně a vzorně a mám hotovo vše kromě minulého týdne, ale nechala jsem si ještě prostor pro stránky z našeho letního výletu do Karlových Varů s Markétou Burešovou. Fotek je tolik, že kdybych dala jednu fotku na stránku, tak asi časem naplním celé album :-) 
Vybrala jsem si podkladový papír se vzorem nebe a k němu jsem vybrala papír, který byl barevný a geometrický. Fotka je z naší návštěvy výstavy Karla Zemana v becherově vile ve Varech. Mohly jsme si půjčit kostýmy a vyfotit se s rekvizitami z jeho filmů. Bylo to krásné, jen jsme se málem v tom vedru v těch kostýmech uvařily :-)


Málokdy píšu text rukou, v Projectu Life nikdy :-) V tomto případě si ale tato stránka o ruční psaní přímo řekla. Papír jsem podle barevných pruhů nalinkovala a podle linek jsem celý náš příběh popsala.


Doplnila jsem zbytky barevného papíru, abych trochu rozbila linku a přidala jsem "šipky". Dopnila jsem korkovými výřezy, dokreslila jsem vše mou oblíbenou černou fixou a bylo hotovo :-)


Tvoření je radost! A tvoření scrapbookových stránek je radost dvojnásobná, že mám pravdu? :-)


1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...