pondělí 14. prosince 2015

Kit Papero amo prosinec 2015

Prosincový kit Papero amo je vánoční, to by ani jinak nešlo :-) Na vánoční téma tvořím asi nejvíce projektů z celého roku a pořád mě to baví :-) 
Před každým tvořením stránek si "vlezu" do fotoarchivu a hledám fotku, která by se mi nejlépe hodila a pro první stránku jsem si vybrala pohlednici.






 Pohlednice je z osmdesátých let od tety z Prahy :-) Moc se mi líbila a je dokonale vánoční, proto jsme ji na stránku použila. První stránka je taková romantická, vánoční. Vyřezala jsem na Big Shotu vánoční hvězdy v bílé barvě, aby to hezky ladilo. Na podklad jsem použila gesso, masku a přidala jsem zlatý sprej a také nápis z kitu.


Tady se hezky povedla fotka :-) Krásně ten samolepicí kamínek svítí.



Druhá stránka by se dala nazvat ve dvojici s tou první jako každý pes jiná ves :-) Jeden z papírů v kitu byl se sněhuláky, proto jsem hledala sněhuláčí fotku v archivu a našla jsem!


Pověsila jsem všechny sněhuláky jako prádlo a vyřezala jsem vločky na podklad stránky. Červená bunda si žádala červený rámeček a červené doplňky.


 Na nápis jsem použila razítko, které je také součástí kitu. Přidala jsem samolepicí flitry (super věc!), kamínky a enamelové tečky a stránka byla hotová.


Máte už nějakou hotovou stránku se zimní tématikou?

Tvoření je radost!





1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...