úterý 9. srpna 2016

12 tags of 2016 - srpen - August

Při pravidelném tvoření je nejlépe vidět, jak ten čas letí. Sešel se měsíc s měsícem a je tady další visačka s Timem Holtzem. Tentokrát jsem se barevností moc nedržela předlohy, chtěla jsem to mít trochu veselejší, když je ten srpen :-)






Základ visačky je vždy stejný, šablona Framelitz 658784. Vyřízla jsem akvarelový papír vyšší gramáže, který se dobře barví a všechny použité barvy vytvoří nejen krásné odstíny, ale díky vodě také krásné mapy. Použila jsem Distress inkousty v šedé a tmavě modré barvě. Nanesla jsem je rovnou z polštářku a pomocí vody jsem je rozmyla. Kapky jsem nastříkala štětcem, aby byly větší.


Na BigZ šabloně jsem vyřezala "okýnka" a vyplnila jsem je různými výřezy, které jsem podlepila 3D polštářky. Jsou to většinou samolepky z Dílny Tima Holtze. 


Jako dominantní kytku jsem zvolila tu ze sady šablon 661190, kde je sedm krásných motivů. Aby kytka vynikla, dočkala se červeného Distress inkoustu. Celou visačku jsem obšila na stroji, doplnila jsem kovové komponenty a nálepky-nápisy, přidala jsem něco mašle, nitě a provázku a bylo hotovo. A co vy? Už také máte svou srpnovou visačku? 


Tvoření je radost!


7 komentářů:

  1. This is so beautiful! Great job on this tag.

    OdpovědětVymazat
  2. Iriska....I ABSOLUTELY LOVE YOUR BEAUTIFUL TAG! The simplicity of your creativity really makes the entire design POP along with your color choices....I like the use of the Trellis die too...it is such a pretty design. LOVE...lOvE...LoVe!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Your tag is lovely! I really like the colours you chose!

    OdpovědětVymazat
  4. Amazing tag! I love the pop of red...gorgeous!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...