středa 17. srpna 2016

Výletové scrapování

Víte, kde se může zrodit scrapbooková stránka? Třeba v kavárně. Že to není tvořivé prostředí? Nooo, to byste se divili :-) Důležitá není jen výborná káva, která v kavárně Na kole v Hradci Králové byla, ale nejdůležitější byla společnost Jany Sadloňové a naše veledůležité scrapbookové hovory. Protože Jana scrapuje čím dále lépe a úplně skvěle, inspirovalo mě to a musela jsem po návratu domů zasednout a vyšvihnout rovnou dvě scrapbookové stránky a asi ještě nekončím :-) Docela dlouho jsem je nedělala, takže jsem asi měla absťák už...



Použila jsem malé fotky, z toho jsem vycházela, že to nebude nijak moc zdobené jen tak lehce v jednom tónu. Použila jsem akvarelový papír, který jsem prošila a moc mě baví akvarelové techniky, takže distress inkousty a práškové barvy na vodní bázi přišly ke slovu.


Použila jsem textová razítka a textové šablony a jen dva odstíny distress inkoustů.


Děkuji Martině Polákové za ozubená kolečka. Trochu jsem je ušpinila patinou, aby se mi to k té fotce Ostravy hodilo. Malý formát fotek umožňuje udělat stránku jinak, je to taková hezká hra.


U druhé stránky byla jasná barevnost, vycházela z fotky, na které je skleněný model Bílé věže v Hradci Králové. Je vyrobený 1:20 ze skla a je skvěle nasvícený, střídá se barevné světlo, takže část modelu - zvon věže krásně fialové svítí.


Použila jsem opět šití, práškové barvy a distress inkousty na základ. Využila jsem samolepky - texty a na Big Shotu jsem vyřízla květinu, kterou jsem také nabarvila inkousty, rozstřihla a použila jsem ji na stránku.


Černá srdíčka - to je pozaďové razítko Simon says a doplnila jsem to kartonovými srdíčky.


Fotek z víkendových výletů mám více, takže to vypadá, že scrapstránky se namnoží :-) Ale samy asi ne, budu muset přiložit ruku k dílu...


Mám myšlenku, že bychom si scrapbookové stránky společně střihli i na podzimním Liberci, který letos bude od 27.10. do 30.10.2016. Využijeme páteční svátek ke scrapování v komunitě :-) S kým se uvidíme? 

Tvoření je radost!



5 komentářů:

  1. Se mnou!!!!! (doufám ;-) ) Na workshop se moc těším! A děkuji za pochvalu ... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji a těší se na společné scrapování :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Irčo, to je paráda. Ty vždycky překvapíš!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Yes! Irisko to se Ti vážně povedlo. Naučíte me s Janou jak dělat krásné a jednoduché stránky!? Už se moc těším. ..zvladnu klidně scrapovat v komunitě i v sobotu a v neděli ��. Anicka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...