středa 1. května 2019

Stampotique challenge Neobvyklé květiny 2

Razítka Stampotique jsou srdeční záležitost. V tom mi dá za pravdu každý, kdo je má. Je to buď láska na první pohled nebo je prostě rádi nemáte a možná bych se ani nedivila, protože jejich design je opravdu speciální :-) Nicméně nejen já jsem ve skupině milovníků těchto razítek. První razítko jsem si koupila asi před sedmi lety a postupně se moje sbírka rozšiřuje. Na začátku roku proběhl Stampotique swap, kde jsme si hromadně vyměnili visačky a byla to paráda zkoumat, kdo jakou techniku použil. 
Byla jsem velmi potěšena, když mě oslovila koordinátorka Design Teamu Stampotique Claudine, abych se stala hostujícím designérem a společně se zúčastnila jejich výzev v měsíci květnu. A výzva - to je moje :-) Připravila jsem pět projektů a postupně v průběhu měsíce května vám je všechny představím společně se zveřejněním na blogu Stampotique.




Téma challenge jsou Neobvyklé květiny 2 SDC 322 Unusual Flowers week (ta dvojka je tam proto, že design team každý týden připravuje projekt a téma je vždy na dva týdny). 
Pokud se chcete zapojit do challenge a třeba i vyhrát, můžete svůj příspěvek nahrát do alba na facebooku do Stampotique Originals Rubberstamps - jsou tam alba pro jednotlivá témata nebo můžete přidat projekt přímo na blog k danému tématu, ale vždy si vyberte jen jedno místo. Projekty se přidávají celý měsíc a vždy první týden následujícího měsíce vylosují 2 vítěze.

Mé přání vzniklo z křídel. Na pergamen jsem natiskla razítka embossovacím inkoustem, použila jsem krásně barevný Izink prášek a vyrobila jsem si části "květin". 


Ale víte jak to je, jednou začnete a nevíte kdy přestat :-)


Na střed květiny jsem použila bílou smršťovací fólii, na kterou jsem natiskla roztomilého pejska. Jiná než roztomilá razítka u Stampotique nenajdete :-) No a razítko lapač snů jsem natiskla a použila jsem jen pírka.


Děkuji Stampotique DT za příležitost zúčastnit se květnových výzev!

Sledovat novinky nebo projekty nejen DT můžete na Instagramu, Facebooku, nebo Pinterestu.

Všechna razítka Stampotique jsou na dřevěném štočku a je možné si je objednat u Hurá Papíru  ty co jsou skladem nebo si je předobjednat ve skupině na facebooku, objednávka probíhá cca 2x do roka.

Tvoření je radost!




2 komentáře:

  1. Ooooooo, krásná práce Irenko. Take tato razítka miluji, snad i mně se sbirka brzy rozroste 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a to jinak nejde, než ta razítka mít rád :-)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...