úterý 3. dubna 2012

Scrapsraz Luka 30.3. - 1.4.2012

Setkání scraptvořilek je vždy skvělé a ani letošní sraz nebyl výjimkou. Potkala jsem známé tváře, za přezdívky jsem si dosadila konkrétní obličeje a jsem moc ráda, že jsem se se všemi opět viděla.
V pátek jsme se s Vonverkou, Haňulí a Isobelkou potkaly v Praze a společně jsme cestovaly do Luk nad Jihlavou. Vonverka měla trochu strach z cesty, ale zvládla to na jedničku!!
Dorazily jsme právě včas, abychom si v klidu stačily prohlédnout obchůdky Aktijky a Íti a už se sjížděly ostatní účastnice. Helge a Kiarka byly moje spolunocležnice, takže jsme se společně ubytovaly a už byl čas na večeři.
Po večeři jsme měly překvapení a to vynikající karamelovou roládu ozdobenou krásnou scrapkytičkou.
Tradičně  jsme si poté prohlížely alba, albíčka a poznávaly jsme, čí je které album. Někdy to bylo jasné na první pohled a někdy jsme to opravdu neuhádly.
V sobotu na nás čekaly skvělé balíčky, které připravila Aktijka a Píďa nás seznámila s tvořícímí "úkoly". Vytvořila jsem stránku z Berlína.



Odpoledne jsme tvořily přáníčko a večer minialbum ze základu Basicgrey. Mám toto albíčko doma už dlouho, ale ještě jsem ho nepoužila, takže teď jsem měla příležitost. Protože jsem měla velké fotky, ani jsem nemusela moc zdobit :-) Stačila razítka od KETY. Udělala jsem minialbum pro Velun.







V sobotu po snídani jsme dostaly skvělé diplomy od Ekulky! Dopoledne jsme dodělávaly to, co jsme nestihly a musely jsme si taky všechno doříct :-) Po obědě už byl čas vše zabalit a odjet, což se nám vůbec nechtělo, ale určitě se zase uvidíme a všechno si to dopovídáme :-)

Velký dík patří Aktijce za materiálovou podporu, za skvělé balíčky a Scrapmafii za organizaci celého srazu. Byl to perfektní víkend, pohodička, skvělá tvořivá atmosféra a určitě jsme si to všechny užily!


Tvořit v kolektivu žen, které jsou naladěné na stejnou vlnu je perfektní relax!!! Doporučuji!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...