úterý 24. dubna 2012

Scrapujeme

Scrapování je závislost, to víme :-)...  a přesto tuto závislost šíříme mezi ostatní.

Tvoření s dospělými je radost, ale tvoření s dětmi je skvělé v tom, že děti dají najevo, když se jim něco líbí a také naopak :-) S Janinkou, skvělou keramičkou a družinářkou jsme se dohodly a jedno odpoledne jsme se sešli s dětmi v dívčím klubu v liberecké škole U soudu.
Řekla bych, že děti tvoření zaujalo, protože byly neuvěřitelně hodné, tiché a pracovaly s velkým zaujetím. Nejkrásnější bylo jééééééé, které se ozývalo při každé ukázce :-)





Další tvoření bylo sobotní a setkaly jsme se my ženy šikovné v Mníšku, což je kousek od Liberce a opět ve školní družině. Tvoření se zúčastnily paní učitelky a ty, které zajišťují plynulý chod školy. Tvořily jsme přáníčka a minialbum. Pracovaly jsme celý den, ale bylo to úžasné a moc jsme si to užily. Na občerstvení jsme měly velký dort, chlebíčky, závin, kávičku .... prostě super dámský den :-)



Do třetice opět tvoření v Mníšku a tentokrát s dětmi ve školní družině. Děti tvořily přáníčka pro maminky ke svátku matek. Musím je všechny pochválit, šlo jim to parádně a to také díky pomoci skvělé družinářky Jany, která pro družinu žije a perfektně se o děti stará. 



Mějte se krásně a tvořte a třeba i s dětmi!

Tvoření je radost!



2 komentáře:

  1. teda to je paráda! nechápu, kdy to stíháš, ale za tu zpětnou vazbu to určitě stojí!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsu z toho uplně nadšená :) Musí to být skvělej pocit! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...