čtvrtek 17. května 2012

Potvor slaví jeden rok

Portál Potvor.cz - zkratka slov POmáhat TVOřit slaví v květnu jeden rok. Nemohla jsem si nechat ujít oslavu, která byla spojená s posledním hromadným navlékáním korálků v korálkárně Rooya před ukončením Korálkiády.



Sešla se opět skvělá parta navlékaček, byla legrace, užili jsme si velkou dobrotu a tou byl dort ve tvaru Potvory Fintivé :-) Původní představa této dámy byla punčový dort potažený marcipánem. Jak sbírám cukry a sladké miluji, tak takhle sladký dort jsem si ani neuměla představit. Naštěstí byl pan cukrář rozumný a udělal normální výborný dort :-)


Oslavy a navlékání se zúčastnil Honza Čenský, který podporuje Českou abilympijskou asociaci a pomohl nám nejen navléknout korálky, ale i nakrojil narozeninový dort se slovy "Skalpel prosím" :-)


Řešilo se dilema, zda udělat dortu - Potvoře - trepanaci lebky nebo plastickou operaci uší :-) Honza Čenský je neuvěřitelný sympaťák. Byla s ním legrace a opravdu jsme se dobře bavili :-)


Samozřejmě jsme navlékali korálky, abychom podpořili rekord. Korálkiáda už překonala český rekord a doufáme, že dáme i ten světový a budeme zapsáni v Guinnesově knize rekordů v nejdelší navlečené korálkové řadě. Musíme překonat 6,5 km.




Navlékání korálků zdar a přijďte se podívat na to, zda překonáme rekord! Velké měření bude probíhat u příležitosti 20. národní abilympiády 25.5. - 26.5.2012 v Pardubicích. V pátek bude benefiční koncert skupiny BUTY. Kdo bydlíte někde v okolí, určitě si tuto akci nenechejte ujít!






1 komentář:

  1. Irčo, ty jsi prostě úžasná! Nechápu, kde bereš čas a energii být všude :-), podporovat dobré věci, organizovat, tvořit, pomáhat...Jsi anděl! Moc Ti přeju, aby se Ti všechno dobré vrátilo, aby Tvoje dny byly naplněny stálou radostí ( věřím, že jsou! ) a Ty jsi ve zdraví a s úsměvem dělala dny krásné ještě mnoha a mnoha lidičkám. Máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...