pátek 1. června 2012

Domy a domečky

Zúčastnila jsme se swapu, který pořádá klub ATC a tentokrát bylo téma Domy a domečky. Výroby hromadných ATC kartiček jsem se tentokrát neúčastnila, ale systém individuálního swapu, kdy si každý účastník vylosuje jedno jméno z přihlášených účastnic a pro tuto vylosovanou osůbku vyrobí malý dáreček - visačku, přáníčko, prostorový projekt ... dle nálady a chuti, jediná podmínka je ten domeček :-)



Los mi vybral pro mě blízkou osobu, kamarádku Petru Tapevu a to je potom radost tvořit, když víte, pro koho je výsledný domeček určený.
Protože je Petra hračička a její projekty jsou perfektní, snažila jsem se vytvořit něco originálního. Rozhodla jsem se pro velkou visačku, doplněnou motivem domečků.


Použila jsem několik výřezů z Big Shotu, které jsem slepila, doplnila modrým potištěným papírem, dozdobila gessem, dobarvila inky a fixy a na přední stranu jsem použila Crackle accents, který způsobí krásný popraskaný efekt.
Vím, že má Péťa ráda modrou, to byla jasná volba a zdobení jsem také ladila s pocitem, že se trefím do jejího vkusu. Moc mě to bavilo, protože to byly i mé oblíbené barvy.


Podklad visačky jsem nabarvila alkoholovými inkousty, dozdobila, a když byla visačka hotová, podlepila jsem domečky kartonem a tím jsem si zajistila, že visačka je stabilní a stojací :-)
Ať se Ti Péťo visačka líbí a třeba si najde své místo mezi Tvými ostatními dekoracemi. A neptej se, na co to je :-) Přece na ozdobu :-)

Tvoření je radost!



4 komentáře:

  1. Super, super, super. Znovu obdivuji Tvůj nápad, provedení. A stále docházejí superlativy a jen zírám, co dokážeš.

    OdpovědětVymazat
  2. Ježíííííííííš to je nádhera, upřímně moc závidím. Prostě dokonalá.

    OdpovědětVymazat
  3. Cha! Neptám se, kochám se. Zkoumám (poněkolikátý), co všechno a jak a kam jsi použila...a pořád mě to baví. Díky! Mám z ní/nich :) opravdu radost!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...