neděle 25. listopadu 2012

Kreativita a hobby

Potvor.cz zasponzoroval 20 prodejců a za téměř symbolickou cenu i mně umožnil zúčastnit se Výstavy Kreativita a hobby v Praze v Holešovicích, která se koná od 30.11. do 2.12.2012.

Pilně se připravuji, lepím, lepím a lepím :-) Má nejoblíbenější oboustranná páska, kterou používám na lepení má 50 metrů a většinou mi vydrží docela dlouho, ale teď mizí před očima. Vyrábím hlavně mé oblíbené bloky A5, ve kterých je 60 listů bez linek. Zpracovala jsem různé motivy, takže doufám, že si každý zájemce bude moci vybrat. Většinou jsou to "Grafici", kteří jsou pro mě nejoblíbenější.





Další v nabídce budou bločky A6, které jsou také bez linek a mají také 60 listů. Tyto bločky a bloky mají velmi pevné kartonové desky, proto je ráda používám.


Samozřejmě jsem nezapomněla ani na přáníčka. Na všechny vánoční nápisy jsem použila razítka od KETY, úplně nejvíce se mi osvědčilo razítko v rámečku. To se hodně povedlo!!!


Na Kreativitě můžete také vytvořit dopis nebo vyrobit drobný dáreček pro seniory v domovech důchodců. Akce se jmenuje Dárkiáda a opět stejně jako u Korálkiády, se účastní téměř všechny regiony v republice. V Liberci se zapojil domov seniorů u nás ve Vratislavicích a před Vánocemi přijdou dárečky osobně předat děti ze Základní školy u Soudu. Vyrábí pro babičky krásná zrcátka - mozaiky a pro dědečky připravili šitá pouzdra z plsti. A šijou i kluci a moc je to baví!!! To nekecám! Dokonce nechtěli ani běhat venku a chtěli šít :-)
A kdo uhádne, kdo vytvořil logo a následně razítko pro Dárkiádu? No.... přihořívá ..... hoří!!! Samozřejmě Keta!!! Ještě jednou velké díky za Dárkiádu!


Doufám, že se alespoň s některými z vás v Holešovicích potkáme!!! S někým už jsme domluveni, kdo ještě nemá program na víkend, určitě se zastavte, je připraveno mnoho vystavovatelů a hodně zajímavé workshopy. Aby se vám lépe rozhodovalo, stáhněte si tento kupon na slevu, po předložení u pokladny vám bude sleva odečtena z ceny vstupenky.


Těším se na setkání s vámi!!

Tvoření je radost!




4 komentáře:

  1. Už se moc těším, protože v sobotu chci na výstavu určitě přijet. Jsi pilná jako včelka a všechny věci jsou moc krásné.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné přáníčka...bločky. Fandím vám všem co děláte radost ostatním!!!
    Přijdu se juknout!

    OdpovědětVymazat
  3. Hlásím, že Frýdek si bere v pátek dovolenou, tak doufám, že tě tam najdu.... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se, že se tam potkáme!!!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...