úterý 25. prosince 2012

Kávu nesladím, cukr pouze sbírám

Klub sběratelů baleného cukru pořádá pravidelné burzy a jedna z nich se loni na podzim uskutečnila v Liberci. Sešlo se mnoho sběratelů, užili jsme si to jako vždy a na burze natočil reportáž redaktor z místní televize. Kdo tento náš sběratelský koníček nezná, tak kroutí hlavou a říká si, co ti lidé všechno nesbírají. Reportáž viděla i paní redaktorka Marie Šimice z týdeníku Sedmička, zaujalo ji to, a protože je týdeník regionální, požádala mě o rozhovor. Dohodly jsme se .... a nic :-) Rok se s rokem sešel a paní redaktorka opět zavolala a vysvětlila mi situaci, že Sedmička skončila, nahradil ji týdeník 5 + 2 dny, a že by si ráda popovídala.
Sešly jsme se v mé oblíbené cukrárně Praha, protože tam mají výborné dorty a hezky jsme to všechno probraly. U kávičky a dortíku. Samozřejmě se do článku všechno nevešlo, ale to důležitější snad ano.


Myslela jsem si, že takový týdeník moc lidí nečte, ale docela mě překvapila reakce okolí :-) Opravdu si to pár lidí přečetlo. Paní redaktorka tam napsala, že jsem nejvánočnější žena v okolí a to byste neuhádli, jak mě teď doma oslovují :-)


5 komentářů:

  1. Ty jsi nejvánočnější, nejúžasnější! Jako vždy máš můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  2. Irenko ty jsi prostě hvězda !!!
    Markéty

    OdpovědětVymazat
  3. Blahopřeji k mediální popularitě !!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc, ale víte jak to je, světská sláva polní tráva :-) Byla to zajímavá zkušenost, účastnit se rozhovoru, bylo příjemné zjistit, že to i někdo četl, ale jak nadšeně řekl můj kolega z práce - můžu si ty noviny nechat? Tak jsem pyšně řekla, že jasně a on na to, že je tam televizní program na celé Vánoce :-) Takže sláva je opravdu pomíjivá :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...