sobota 5. ledna 2013

Scrapbookové vánoční dárky

Je mi líto, že už je pryč doba, kdy se děti těšily na Ježíška a my jsme vymýšleli spousty "pohádek", abychom je udrželi v přesvědčení, že opravdu existuje a že jim nosí dárky. Verunka vždycky říkala, napíšeme o ten dárek Ježíškovi, aspoň ušetříme :-)) No neušetřili jsme nic :-)
Letos bylo na dárkování krásné to, že jsme si k dárkům říkali příběhy. Jak nás napadl právě tento dárek, jak složité bylo jej vymyslet, udělat nebo sehnat...

Vyrobila jsem pro jediného chlapa v naší rodině, když nepočítám pana Žabáka (žába drápatka albín a není to můj kámoš)  vázaný návod na obsluhu jeho ... jak to říci a nic a nikoho neurazit ... supermotorky Čezety. Máme ji asi 8 let a nějak nejezdí. Lépe řečeno kousek jede a zbytek se tlačí. Já osobně jsem na ní nikdy nejela, to bych neriskovala, takže jsem si řekla, že vhodným dárkem bude právě návod :-) V technickém průkazu jsem si našla, jak se přesně ten model jmenuje a poté jsem vyhledala na internetu návod v pdf, vytiskla, desky obalila pevnou scrapčtvrtkou  a vše jsem svázala Zutterem.




Už loni jsem mé kamarádce Ireně poslala fotku té krásné červené motorky a ona ji skvěle do detailů namalovala. Ale to byl loňský dárek, který jsem letos doplnila návodem.


Rozhodla jsem se pro pravidelné dárky z dílny Ireny a pro letošek jsem jí poslala fotku červené Škodovky 110 R, kterou jsme kdysi dávno vlastnili a byl to takový rodinný miláček. Samozřejmě bylo červené, takže by tričko s Erkem bylo hezky do série. A tady je ten skvělý příběh ... Irča nakreslila, poslala a psala mi ... tak jsem ti tu stodvacítku poslala, bude se líbit ... Škoda 120?? Chtěla jsem úplně jiný model přece, ale tak nevadí ... po rozbalení trička to nebylo ani R110 a ani 120 ... byla to MODRÁ Škoda 1000MB :-)) Tak embéčko taky bylo v rodině, tím pádem máme do dalších let a vánočních dárků spoustu možností :-) Ale i tak se povedlo a spokojenost je velká!


Pro holky jsem vyrobila dárkové poukázky na kosmetiku a pro Verču jsme koupili voucher na vaření s Kluky v akci - ani tomu nechtěla věřit, že s nimi bude vařit :-) Pokud byste si někdy chtěli udělat stejné obálky, je to velmi jednoduché. Rozměry změňte dle potřeby.




No a zlatým hřebem byl dárek pro mě .... můj koníček - scrapbook - je opravdu jen můj. Nikoho z naší rodiny to moc nezajímá, někdy bych ráda tvořila s holkama, ale asi si budu muset počkat na další generaci :-) Nicméně každý rok se snaží a dostanu něco do scrapkoutku, vždycky se trefí do toho co nemám, ale netuším, jak to dělají. Tentokrát to byla naprosto neuvěřitelná věc, smála jsem se až mi slzy tekly, dostala jsem totiž "scrapalbum".  Je naprosto boží, úžasné a nejlepší. Holky zdůraznily, že rozměr je přesný jako scrapstránka, že si to zjistily, a že jejich nejoblíbenějším slovem se stal embossovací prášek. Obal alba (desky na výtvarku) zde :-)


Uvnitř byly stránky a na každé byla nějaká moje nejkrásnější fotka, kde se nejvíce šklebím a u toho byla napsaná moje oblíbená hláška. Bohužel se nedají všechny stránky zveřejnit, ale aspoň jednu .... kdysi dávno jsem nechtěla říct sprosté slovo a nevím proč jsem řekla prase mrtvé, jo, je to blbina, ale dcerunky se toho chytly a je to jejich oblíbená hláška. 
Na této stránce se vyblbly, dokonce zakoupily raznici prasátka a dvě dětská razítka Aladine s prasátkem, které jsem potom dostala. Shlédnutí následující stránky je na vaše nebezpečí :-))


Dárky jsme si moc užili, tento můj bude mít čestné místo ve scrapkoutku. Doufám, že jste se pobavili stejně jako já :-)

12 komentářů:

  1. Všechny dary super, ovšem PRASE MRTVÉ aspiruje na mou nejoblíbenější stránku roku 2013 (a možná i několik dalších let). Budu se těšit, že mě třeba někdy necháš nahlédnout i na další stránky... Verčo, Klárko, (Pavle?) jste jedničky!

    OdpovědětVymazat
  2. To je bomba! Přiznám se, že jsem na tom podobně s tím tvořením. Taky doufám v další.. snad tvořivou generaci, snad se poštěstí.
    Jinak moc chválím stránečku!A i nápad je skvělej!

    OdpovědětVymazat
  3. nutí mě to napsat: "Bóóóóóžžžíííííííííí!!!! Jako zvířecího doktora mě hláška "prase mrtvé" rozhodně oslovila :-D :-D :-D a stránka je skvělá, má nápad :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. D-O-K-O-N-A-L-É že holky chválím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím holky za tu "krásnou" stránku teda pochválit, když se vám tak líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsi o praseti psala (na Fleru?), říkala jsem si, jak ta stránka asi vypadá :) Super, že jsi ji zveřejnila :)) Stojí za to!! :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Irenko máš doma prima partu ! Musel to být krásný uchechtaný Štědrý večer :-))
    Screbla

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem byla na avizovanou stránku zvědava. Je fakt BOŽÍ!!! Holky si určitě zaslouží velikou pochvalu. A tak trochu doufám, že nám album ukážeš při setkání.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak za tohle všechno bych byla nejšťastnější na světě!!!! U nás všechno decentně a navíc jsem měla střevní chřipku, takže i k štědrovečerní večeři piškoty :-( a moc legrace ( srandy ;-) ano ) jsme si neužili :-(...na scrap jsem dostala co jsem si objednala, žádné překvápko...tedy vůůbec žádné překvápko :-(...ani jsem scrapdárky nedělala, když vím, že je to víceméně škoda práce...ale "obraz" Family nakonec došel úspěchu a už visí na čestném místě v předsíni na očích. Hláška mé švagrové " tím by ses mohla živit" mě opět pobavila, to bych asi konečně zhubla, neb by to bylo tak na chleba a vodu, když jsem viděla, jak lidi děsila i cena 49 korun za přáníčko. Takže šťastný a veselý...aneb jaký si to uděláš, takový to máš :-))). Dcerunky jsou báječné, to se jim fakt povedlo!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Hani, tak snad sis to po Štědrém dni vynahradila, když sis nemohla dát nic dobrého.

    Family se mi líbil moc, to by byla škoda, kdyby zůstal v "šuplíku". Ruční práce se nedá ohodnotit, to víme všechny, mě stejně nejvíce potěší, když se to někomu líbí.

    OdpovědětVymazat
  11. Irčo, kam na ty nápady chodíš? Dát návod do tak slušivého kabátku! tleskám.... máte to prostě v rodině a holky to taky vymyslely skvěle:o) úžasná stránka!!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to jsou snové vánoce pro každou scrapařku ne :-)... ty jo takový poklad. Holky jsou dokonalé...:-) stránka taky...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...