pátek 22. února 2013

Výměna stránek

Ve swapovém klubu, který je odnoží klubu ATC jsme se dohodly na výměně scrapbookové třicítkové stránky.
Když to tady píšu a představím si, že to čte někdo, kdo o papírovém tvoření nikdy neslyšel, tak tahle první věta určitě nemá daleko ke španělské vesnici :-) Trocha teorie nikoho nezabije :-)

Swap klub - spolek výměnychtivých žen, které tvoří na určité téma - například zápichy do květináčů, vánoční ozdoby, zdobené krabičky, minialba apod. Pořadatelka jednotlivého swapu vylosuje každé účastnici partnerku, která je tajná a každá pak čeká, od koho přijde malý dáreček.
ATC klub - opět spolek výměnychtivých žen, ale tady se tvoří pro celou skupinu zúčastněných na dané téma a zdobí se vždy kartička o rozměrech 2,5" x 3,5" neboli 6,4 x 8,9 mm dle zadání.
Třicítková stránka - to je klasický rozměr scrapbookové čtvrtky 12" x 12" neboli 30,4 x 30,4 mm a tuto zdobenou stránku jsme si vyměňovaly.

Poslaly jsme pořadatelce fotky, které jsme na stránce, kterou si založíme do alba, chtěly a ona je poslala vylosovaným účastnicím a pak jsme se už těšily na překvapení, co nám asi přijde.

Moje swap partnerka byla Allyx, měla jsem od ní veselé fotky jejich dětí z dovolené s babičkou a dědou v Lodíně. Veselé je myšleno mírně irenicky :-) Ostré barvy z tenisového kurtu a podmínka použití všech čtyř fotek, to bylo trochu těžké, ale poprala jsem se s tím.

Tady je moje stránka pro Allyx






Protože to bylo prázdninové téma, použila jsem skvělá razítka od Kety a doplnila jsem jimi stránku Šampioni.


Mojí partnerkou byla  Jajamal, do diskuze napsala, že stránku ještě nikdy netvořila, proto jsem jí poslala jen jednu fotku, aby to neměla tak těžké a poprala se s tím více než dobře! Děkuji ještě jednou!


Těším se na další tvoření! Užily jsme si to :-)

Tvoření je radost!

1 komentář:

  1. Tvoji stránku mám zapsanou, abych věděla kam pro lift. Moc se mi líbila. Pěkně jsi si s ní pohrála. Moc pěkně jsi popsala, jak jsme chtivé ženské.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...