neděle 10. března 2013

4. scrapbookový kurz v Liberci - reportáž č.1

Milé scrapženy, ještě asi nejste doma z kurzu, protože jste se sjely z celé republiky, ale až dorazíte, tak už si můžete přečíst reportáž :-) Je to první část, protože fotek mám mnoho a byla by velkáááá škoda je neukázat....

V pátek 8.3.2013 jsme se sešly v Liberci, abychom si užily tvořivý víkend. Moje předsevzetí, že velkých akcí už bylo dost a bude to srázek pro nejvíce 30 lidí, vzalo za své ve chvíli, kdy mě 31. žena "ukecala", že chce taky jet a pak už se to vezlo :-) Takže nás nakonec opět bylo skoro padesát.... ale kdo by nechtěl být v této úžasné komunitě, od které jsem dostala nádherný dort, který "kopíroval" pozvánku na podzimní kurz, kde jsme doodlily jako o život :-) Moc děkuji!!!! Byl vynikající!




Minulý týden v Gradě vyšla kniha, kterou jsme s Didi společně napsaly Cardmaking přání a minialba a nemohla být lepší  příležitost ke křtu, než právě sraz, kde se kmotrem knihy staly všechny účastnice :-) Markét Screbla nutně potřebovala pokřtít svou knihu (už ji měla zakoupenou, takže riskovala zničení svého majetku :-) ), takže jsme ji opravdu pokřtily :-) Skvělým tramínem červeným. Doufám, že kniha bude úspěšná a najde si spoustu čtenářu a hlavně pro vás bude inspirací!

Všimněte si, že mám stylové doodlingové šaty značky Smash :-)


A byla i autogramiáda...



Didi bude mít za chvíli miminko, proto jsem organizaci celého kurzu vzala na sebe a požádala jsem dvě skvělé lektorky Irču Slavíkovou Aptáka a Olinku Helge, aby vedly společně se mnou workshopy.
Velmi úspěšné bylo malování triček, kdy geniální malířka pomohla všem, aby si pomocí razítek Deco Stamp od firmy Aladine vytvořily dokonalá originální trička.
Skoro nábožně bez jediného slova jsme Irču pozorovaly, jak tvoří a je to zážitek!



Společné foto ve vyrobených tričkách.



S Olinkou se tvořily třicítkové stránky, Oli všechny naučila, jakým způsobem lze umělecky zpracovat podklad pro fotku. Použila šeps, akrylové barvy IZINK, výseky od Kety a spoustu  "zbytečností", bez kterých scapženy nemohou žít :-) Bohužel nemám z tohoto tvoření moc fotek, nechtěla jsem Olinku rušit :-) Pokud máte, pošlete, prosím!


Můj workshop byl kytičkový. Tvořily jsme kytičky, lístečky a to vše jako 3D. Málokdy může scrapařka použít na stránku do alba prostorové ozdoby, protože by se stránka nevešla do alba. V truhlářství TANPA jsem nechala vyrobit zasklené rámečky ze smrkového dřeva, díky kterým jsme mohly zdobit stránku do výšky 2,5 cm a jistě to bude nádherná ozdoba nejednoho interiéru.


Některé ženy, jako například Screbla, okamžitě pochopily potenciál kytiček .... všimněte si, že Markét by z fleku mohla být hééérečka. To je výraz, který chvíli trénovala, ale pak to stálo za to! :-))


A co bylo výsledkem našeho snažení? Tady je jen malá ochutnávka, v dalších reportážích se toho dozvíte více.

Radany stránka ...


Vonver stránka ...


Danas stránka...


Gabrety stránka...


Měli jsme i obchůdek, o který se tentokrát podělili Aladine - v jejich nabídce najdete nepřeberné množství razítek na široké použití včetně razítkování textilu, interiéru, dětských a svatebních razítek, Papero Amo - v nabídce mají kity, které usnadní vaše tvoření, scrappapíry a ozdoby, Scrapglamour - materiál pro scrapbooking, Keta - razítka s českými texty, výseky a alby.


Všechny informace se sem ani nevejdou :-) Příště se dozvíte, kde visíme, kdo jak maloval a jak se to všem povedlo, jak jsme matlaly, patlaly a ve výsledku to byla nádhera největší, také bude reportáž z návštěvy Potvory Fintivé a také zjistíte, která žena vyhrála FuFu kabelku a za co ji vyhrála.
Také se můžete těšit na kroniku libereckého srazu .... no je toho ještě hodně!!!

Všem moc děkuji za účast, doufám, že se vám v Liberci líbilo!!!! Zorganizovat sraz je docela náročné a v poledne jsem si říkala, že o dalším srazu budu hodně přemýšlet, jestli bude ... ale :-)) Už o něm přemýšlím, a protože mám to megalomanské období, tak co byste řekly na letní týdenní pobyt? 

Společné foto



Tak zase někdy příště naviděnou!

Tvoření je radost!

23 komentářů:

  1. Chtěla bych poděkovat Irče a celému týmu za ÚŽASNÝ VÍKEND!!! Bylo to báječné a mám pocit, že se mi zase trošku dobily baterky :-) A navíc jsem hrdou majitelkou naprosto úžasného trička a rámečku!!! Moc děkuji, že to pro nás podstupujete a doufám, že až se vzpamatujěš, naplánuješ nám další srazík. ;-) Jsem moc ráda, že lidé jako ty jsou mezi námi! Užij si zasloužený odpočinek!

    OdpovědětVymazat
  2. Když to tak vidím, tak se mi chce znovu brečet! Že já jsem nejela! Příště i kdybych měla jít pěšky!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky smutním, ale ten letní týden by nebyl k zahození :-) A těším se na další reportáže. Hanče

    OdpovědětVymazat
  4. Bylo to SUUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRR! Tolik žen, tolik (pracovní) pohody. Nevšední zážitek. Díky, Irena- Apták

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My moc děkujeme, protože Ty jsi nezničitelná žena :-) Namalovat tolik úžasných triček je skoro nemožné :-)

      Vymazat
    2. Irenko teď to tu říkám manželovi, vždyť ty jsi musela nakreslit alespoň 65 triček ??!!!! neuvěřitelné a strašně mooooc děkuji !!
      Byla jsi úúúžasná !!!

      Markéta - Screbla

      Vymazat
    3. já nekreslila sama, jsme měla hafo spolutvůrců :-D, já jen občas zasahovala.

      Vymazat
  5. Téééda toliko nádhery...týdenní pobyt to zní teda opravdu "snově" a pod tvým vedením Irčo myslím, že i padesátku by jsi znovu uchvátila :-). Zdravě závidím toliko krásy... jde vidět že jste si to užily a že to byla opět paráda.

    OdpovědětVymazat
  6. Kurz se opět povedl, Irisko díky moc za organizaci. Týdenní pobyt???? To by bylo super, už teď se hlásím! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Bylo to fááááááááááááááááákt super :-D veliké díky Irčo za organizaci - chybí mi objímající smajlík :-D Už jsi to slyšela mnohokrát, ale jsi fakt super žena a zasluhuješ pozlatit ( i když si pořád myslím, že musíš byt několikrát naklonovaná, páč jinák fákt nechápu :-D ) Další obrovské, převeliké díky patří Irence- Apták, za neskonalou trpělivost a ochotu při výrobě triček ( u mě dokonce 2 kusů :-D )
    Díky patří i Olince, jako vždy nezklamala a nejenže jsme s ní vytvořili pro mě skoro nemožné, ale ochotně se s námi podělila o další vědomosti a zkušenosti.
    Zase jsem poznala nové tváře - nevím koho jmenovat dřív, abych někoho nevynechala :-D Ale všechny jste byly milé a usměvavé a já jsem si ten víkend neskutečně užila.
    Danas








    OdpovědětVymazat
  8. To je rychlost...já se teprve vzpamatovávám a ani ještě nemám vybaleno :-) Jsem ráda, že jsem se potkala se spoustou známých tváří. a jsem ráda, že vše klaplo. Byly jste všechny úžasné, všem díky...

    OdpovědětVymazat
  9. Tada Irisko, ty nejsi jen superžena, ty jsi už povýšila na Superženu Turbo! ty ty pilulky polykáš po půlkrabičkách, ne?:-D To je neuvěřitelný, člověk než se dostane domů, tak ty už máš hotový článek. Patří ti velký dík za organizaci úžasného víkendu. Jako vždy bylo vše dokonalé a úžasně mi to dobilo baterky, přesto že jsem naspala hodně málo hodin. Úžasné tvoření, úžasní lidé, úžasná sranda, úžasná trička, úžasná Irča a úžasný víkend. Díky moc. Tomda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji všem za hodně povzbuzující komentáře a moje tajemství Tomdo přece znáte :-) Rozdělila jsem se s vámi o ty zázračné pilulky pro Super ženy :-)))))) No a co, že jsou to lentilky :-)))

      Vymazat
  10. Tedy k počítači jsem se dostala až teď a jak to čtu, nemůžu než souhlasit se všemi! Byla to paráda a Irisce i ostatním patří velký dík! Moc se těším na další :-)

    OdpovědětVymazat
  11. I já s El se přidáváme s velikým díkem pro všechny!!! Jsem móóóóc ráda, že jsem vás všechny viděla, že jsem poznala nové tváře... já jsem ještě teď vedle z triček, ale i všechno ostatní bylo jako vždy moc fajn... A Irčo, vůbec jsem nepochybovala, že přijdeš s nějakým novým úžasným nápadem, ale že to bude tááák rychle, to jsem netušila... Tomda má pravdu SUPERŽENA TURBO, jinak to snad ani není možný... takže týden? Už teď se těšíme!!!Díky, díky, díky všem!!! Allyx a El

    OdpovědětVymazat
  12. Irčo velké díky za organizaci skvělého víkendu. A díky patří i lektorkám za obrovskou ochotu. Díky moc. I celé společnosti za báječnou atmosféru. Ráda jsem se s vámi viděla :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Irenko, ty boží člověče, jsi neskutečná a jsem šťastná, že jsi, že tě znám, a že můžu být sem tam ve tvé společnosti. Lidi jako ty dělají svět barevný, laskavý a úžasně prosluněný. Užila jsem si setkání, užila jsem si tvoření a užila jsem si tolik smíchu, že jsem si určitě prodloužila život o pár let :-)). Kdykoliv a kdekoliv, ráda a s nadšením, a samozřejmě nabízím i pomocnou tlapu :-). Brzy naviděnou :-) VELIKÉ DÍKY!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Irenko veliký dík za tvou péči, starost a lásku s jakou jsi pro nás vše organizovala..takových lidiček by mělo být víc. Máme tě rády...Míla Voborníková

    OdpovědětVymazat
  15. I já se musím přidat ke všem chválám a díkům!!! Irčo jsi prostě skvělá!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Vše již bylo řečeno / napsáno a není co dodat... Bylo to DOKONALÉ a moc Ti, Irisko, děkuji za perfektní víkend! miisaa

    OdpovědětVymazat
  17. Před chvíli jsem dorazila domů, sice jsem unavená, ale nadšená. Irenko, díky, díky, díky!!!! To se slovy nedá vyjádřit, ale ty jsi to z nás určitě cítila, že jsme byly maximálně spokojené!! Pěkně si odpočiň a na podzím se budu těšit nejen na tebe.

    OdpovědětVymazat
  18. Ženy, moc děkuji, samozřejmě chvála patří všem, lektorky byly dokonalé, není jednoduché být celý víkend v plné polní, takže to je samozřejmě kolektivní zásluha, že jste byly spokojené! Jsem moc ráda, že jsme se viděly, popovídaly si, prostě jsme si to užily a víte co? Dala bych si ten úžasný dort!!! Díky.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...