pondělí 6. května 2013

Slavíme se scrapbookem

Sobotního tvoření na oslavu dne scrapbookingu se sešlo hned několik :-) Visačku jsem vytvořila pro rychlou challenge u Didi a pro challenge u Paperoamo jsem vytvořila stránku. Měla vystihnout to, co nejraději ve scrapbooku tvořím.

Když jsem se nad tím zamyslela, tak nemám úplně největšího favorita, i když bloky mě baví hodně. Tvořím ráda stránky, přáníčka, visačky, alba, minialba .... nemůžu říct, že by mě něco nebavilo. Moje úplně první věc, kterou jsem kdysi vytvořila asi po měsíci, kdy jsem objevila scrapbook, bylo třicítkové album pro mou kamarádku k narozeninám :-) Nejsem žádný troškař :-))
Vyrobit něco, co by popisovalo mou tvorbu bylo těžké, ale pak jsem se nad tím opět zamyslela, co mě vlastně baví nejvíce a zjistila jsem, že je to ta samotná výzva - challenge - vymyslet něco nového, zajímavého, tvoření dle zadání, s podmínkou a s tím, co si někdo vymyslí na přání.
Protože bylo jasné, že většina ze zúčastněných bude tvořit stránku, také jsem se pro ni rozhodla. Moje stránky jsou spíše koláže, na kterých si vyzkouším různé techniky, použiju zajímavé doplňky, nejsou to takové ty klasické stránky typu jak jsme byli v ZOO, jak jsme slavili narozeniny ... je to dáno tím, že tyto stránky s událostí se většinou pojí s dětmi, se kterými se takových akcí účastníme a naše dcery jsou už velké a nějak těch událostí vhodných ke scrapování ubývá :-) Musím počkat na vnoučata :-)

Takže volba byla jasná, měla jsem jednu schovanou fotku s Verunkou, tak jsem ji požádala o to nejdůležitější - o zadání :-) Chtěla stránku šedorůžovou. No a hurá, už byl důvod a chuť tvořit.

Použila jsem papír Bo Bunny od Danči z pražského srazu a také jsem poprvé použila razítka Dylusions, která mám doma už více než půl roku a ještě jsem je nestihla použít. Natiskla jsem je v barvě černé, šedé a růžové a pak jsem razítko opět otiskla na jemně puntíkovaný papír, jednotlivé lístky jsem vystříhala a pomocí 3D čtverečků a koleček jsem je přilepila na stránku. Také jsem použila moje oblíbená razítka Aladine - Kruhy a kružnice.
Děkuji Markét Screble, která mi na srazu věnovala tmavě růžovočervené srdce. Jak se mi hodilo!!!
Moc jsem už nezdobila, zdálo se mi, že je to tak akorát, použila jsem jen samolepicí kamínky :-)







A ještě jedna zajímavost na konec :-) Byla to challenge, to znamená, že za den jsme měly vytvořit to, co nás baví. S nikým jsme o tom nemluvily, jen jsme poslaly své projekty a výsledek? Milena Kouřilová použila stejné razítko na stejném místě jako já :-)) To nikdo nemůže vymyslet, to se musí stát :-) Máme v zásobách nekonečně razítek a pak použijeme to jedno a skoro stejně :-)) S dovolením sem dám její svatební stránku.


Myslím, že jsme si to tvoření užily!!! Tak za rok zase na tvořenou :-) 

Tvoření je radost!


4 komentáře:

  1. Moc pěkná stránka. Klobouk dolů, ty lístečky by se mi nechtělo vystřihovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Irenko nádhera a projevil se scrapbookový osud :-))

    A srdíčko mě těší, že tě těší :-)) Mám tyhle výřezy z vlnité lepenky moc ráda :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Irčo, to se teda povedlo. :-) Moc se mi Tvoje stránka líbí. Ty vystříhané lístečky vypadají báječně.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji! Ono to nebylo tak hrozné je vystříhat :-) Co mě ale těší nejvíce je, že se ta stránka líbí Verunce :-)
    Všechny projekty z té challenge byly skvělé!!! Jsme holky šikovné!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...