čtvrtek 20. června 2013

Tajný scraplift

Na scrapbook.cz jsem se zúčastnila tajného liftu. Je to napínavé tvoření, taková tichá pošta :-) Domluví se skupinka scrapováníchtivých, první vytvoří stránku a pošle ji další v řadě. Ta ji "okopíruje", takže udělá lift a pošle fotku dál .... když se stránka dostane až na konec tak je někdy podobná té první, ale většinou tvoření nabere jiný směr a výsledek je někde jinde a to je na tom zajímavé :-)

Zúčastnily se 4 skupiny a naše skupina s kapitánkou Unkou měla 8 členů. Unka vytvořila krásnou stránku, hezky zdobenou s pěknou kompozicí a skoro mě mrzí, že jsem nebyla druhá ale až sedmá :-) Ale nevadí, je to hra, někdy si liftnu přímo tuto krásnou první stránku.



Šestá v řadě byla Fidula a její stránka už byla hodně zjednodušená. Tady krásně vidíte ten posun, protože si každý něco přidá nebo ubere :-)


 Jednoduché stránky jsou pro mě na tvoření docela těžké. Raději zdobím a čančám, ale protože jsem nebyla poslední v řadě a za mnou byla ještě Helxine, chtěla jsem dodržet předlohu a snažila jsem se jí držet. Použila jsem svoji fotku, když jsem měla tři a určitě jsem si ještě nic nečetla, ale důležitě si tu knihu prohlížím :-)
Použila jsem papíry ze sady BasicGrey.


Na celý "řetěz" všech osmi stránek se můžete podívat zde.

Tvoření je radost!

1 komentář:

  1. To jsem na tom stejně jako ty. Také se chystám si liftnout originál. Moc se tato akce líbila.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...