čtvrtek 29. srpna 2013

Scrapbooková soutěž

Na facebooku se rozšířil odkaz na  mezinárodní scrapbookovou soutěž The European Scrap Battle, což mě nenechalo chladnou a přihlásila jsem se. Soutěží se v pěti disciplínách a nejvíce účastníků bylo ve skupině přání a stránky (cards and layouts). Zadání bylo hodně zajímavé, měli jsme udělat dílo v barevné kombinaci webu. Trochu jsme tápaly, lámaly jsme si hlavu, co že to asi má být a jestli to myslíme správně, že to je kombinace červené, šedé, bílé a červené. Bylo to správně, proto jsme se pustily do tvoření.

Soutěží celá Evropa a účastní se scrapženy ze zemí, kde vůbec netušíme, že je scrapbook na tak vysoké úrovni (stejně tak ani Evropanky nevědí, jak to chodí v České republice :-) ). Je skvělé poznat se navzájem a vidět styly, kterými se tvoří a jak se se zadáním kdo popere.

Všechny projekty byly vystaveny a proběhlo tajné hlasování, které už bylo ukončeno, proto můžu své tvoření představit. Výsledky ještě neznáme, ale přece není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!

Stránky, které se sešly, si můžete prohlédnout ZDE. Na moji stránku jsem použila fotku z Barcelony a myslela jsem si, že to je fotka z kategorie šuplík s názvem  NIKDY NEPOUŽIJU :-) No a jak se hodila. Důležitá byla její barevnost a pak už jsem se vyřádila.





Kategorie přání byla také hojně zastoupená, na galerii zúčastněných se můžete podívat ZDE. Nechtěla jsem používat velké výrazné razítko, které zaplní celé přání a pokračovala jsem ve stylu stránky (která je prý taková strojařská, jak podotkla Lea :-) ) a udělala jsem přání spíše pro pány.


Soutěže se zúčastnilo více českých scrapapřek, takže neváhejte, a pokud někdo z naší země postoupí, podpořme je ženy české v dalším kole!!

Tvoření je radost!

10 komentářů:

  1. Teda oba projekty jsou naprosto senzační! Strašně moc se mi líbí!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera! Držím palce :-)
    Martina

    OdpovědětVymazat
  3. taktéž budu držet všechny palce ať někdo postoupí.:)) nádherné projekty se sešly a je to moc pěkná podívaná.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji a také doufám, že se některá z českých scrapapřek dostane dál.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo Irčo !! Super !!

    Galerii jsem prohlížela, ale nepoznala jsme ani jednu z vás :-))

    Máš to moc pěkné a i ta kombinace barev si myslím ti moc sedí.

    moc držím palce !!

    OdpovědětVymazat
  6. Irčo, bomba. Jak stránka, tak přáníčko. Určitě postoupíš. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuji za držení palců, postoupila jsem v obou kategoriích. Juch :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Tam se nedá mrknout bez přihlášení se? :-O :-/... nic nevidím, žádné soutěžní výrobky... ty tvoje, Irčo, jsou perfektní!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...