úterý 3. září 2013

FUJIFILM Instax mini

Fuji představilo novinku - jedná se o fotoaparát, který funguje jako polaroid, vyfotíte a okamžitě vytisknete. Je to rychlé a samozřejmě na scrap jako dělané, takže spojení se scrapbookem se přímo nabízí. Účastnila jsem se jako lektor narozeninové oslavy, kde jsem pro děti připravila tvoření deníčků a ony si pak své vyfocené fotky, které byly ihned k dispozici, nalepily do deníků a vepsaly nebo namalovaly si tam první zážitky. Další určitě budou následovat.
Na oslavě vzniklo ve spolupráci s FUJI video o tom, jak si děti užily oslavu, o focení a také o našem společném tvoření :-)
Kluci moc tvořit nechtěli, maminky je musely nutit, ale jak už to tak chodí, když si k tomu sedli, tak se nedali odtrhnout :-) Kdo se podívá na video až do konce, tak možná i tu ženu mezi dětmi pozná :-)

Cituji Didi: FUJIFILM pomalu rozjíždí projekt INSTAXLOVE, který podporuje nadaci Terezy Maxové a dětské oddělení nemocnice Motol. Akce startuje v sobotu 14. 9. 2013 na festivalu volnočasových aktivit na pražské Ladronce. Pretty Papers bude skromnou součástí tohoto projektu a podpoří ho workshopy s ukázkami spojení instaxových fotek a scrapbookingu. 

Takže kdo máte v sobotu čas, budeme se na vás těšit!!! 


3 komentáře:

  1. Irčo, ty si prostě neuvěřitelná, nadchnout pro scrap i psa.... zírám :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Supr! Irčo, Ty naše hvězdo! Určitě se na vás přijdu juknout!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...