pondělí 30. prosince 2013

Project life 6

Díky vánočnímu volnu jsem dohnala Project Life a nejsem ve skluzu :-) Tím samozřejmě nechci naštvat všechny ty, kteří by rádi tvořili, ale nestíhají.

Vzhledem k tomu, že se mi moc nedaří být aktuální a hned vše zpracovat a taky si toho už moc nepamatuji :-), pořídila jsem si několik důležitých věcí pro zdárný průběh tvoření. Pořídila ... jedna věc - ta nejdůležitější - se asi přenesla na tajné scrapvlně a pořídila se sama. Ježíšek mi donesl neuvěřitelný kalendář od Šárky. Je to velikost A4 a bude viset na mé nástěnce a do každého dne si budu zapisovat krátkou poznámku, co se stalo a na co nesmím v PL zapomenout. Kalendář je nejen krásný, ale i praktický, takže Šári moc děkuji!!!!!





Další věc, kterou jsem si pořídila už dávno, jsou zipové sáčky s jezdcem. Mají je v IKEA nebo se dají koupit jako zamrazovací sáčky do lednice. Velikost ideální cca A5, takže se tam vejdou všechny věci, které za týden nasbírám. Vizitky, letáky, plakátky, fotky, prostě všechny nezbytnosti. Já teda sbírám takové blbiny, až se někdy divím, ale jak se to pak hodí :-)
Když jsem s PL začínala, tak jsem si říkala, že nebudu zpracovávat týdny, že se vlastně nic neděje ... no omyl!!! Ono se toho děje, že se mi to tam ani nevejde. Proto zkusím od nového roku týdenní Project Life a uvidíme.

Dvoustrana z mého PL je z října.





Kreativ výstava Ostrava pro mě byla spojená s návštěvou rodiny, protože Kopřivnice je jen cca 30 km od Ostravy. Nevidíme se moc často, takže jsem se na to těšila. 
Výstava byla zajímavá z pohledu organizátorů, protože spojili minimálně 3 výstavy do jedné a každá z nich byla pro jinou věkovou skupinu a na své si také přišli chlapi - aha a teď nevím, ale bylo to něco se stavebninami. Workshop byl zaměřený na práci s Big Shotem, vyráběli jsme malé vyřezávané deníčky a dovnitř jsme tiskli aladinovské vločky.



Ubytování jsme měly v penzionu se španělskou restaurací a bylo to opravdu vtipné :-)


Sbírám vizitky i účtenky, protože se to sem hodí. Je to autentické a je tam také skoro vše napsáno, takže se ušetří práce :-) Zalíbila se mi svým názvem a také výborným jáhlovým dortem kavárna U mě. Tyto účtenky jsou na zvláštním papíru, který časem vybledne, proto je před použitím okopíruji na klasický kancelářský papír. Doufám, že vydrží déle. Zdá se mi, že na dvoustraně dobře vypadá, když je tam velký nápis - alespoň jeden. Stránku to oživí a není to samá fotka a popis.



Voleb se účastním pravidelně, beru to jako povinnost a samozřejmě jsem měla foťák v tašce. Slečna u zápisu občanek malinko nechápala, proč se chci fotit ve volební místnosti, ale když se tam mohou fotit politici, tak proč ne já :-) Odzbrojující věta je - potřebuji fotku do deníčku - to když řeknete, tak se každý tak shovívavě pousměje, tajně si asi poklepe na čelo, ale ve výsledku to vždycky dobře dopadne.
Volební lístky nám jedny doma zústaly, protože Klárka byla v Turecku :-)



Vpašovala jsem na tuto dvoustranu jednu fotku, kde si hraji na řidičku kamionu. Kdybych nedělala deníček, tak si tam nevlezu, ale hodný pan Zahradníček mi dovolil vyfotit se v jeho krásném novém kamionu, se kterým k nám přijel. Ani to nepotřebovalo další komentář.



Skoro za humny máme cimrmanovskou rozhlednu a ještě jsme tam nebyli, takže jsme využili sobotní volno a vyrazili na výlet. Byli jsme s Pavlikem jako dva paparazzi, každý svou zrcadlovku, furt jsme všechno fotili, já samozřejmě každou kravinu, jak manžel podotknul, ale ... když jsme dorazili domů, tak jsem zjistila, že byla vadná karta a z mých fotek nebylo vůbec nic :-( Jak jsem byla ráda, že jsme ty foťáky měli dva. V Příchovicích jsem si koupila i pohlednici - většinou jsou na nich dokonalé záběry, které se nám nikdy nepovedou nafotit.



S velikánem...


Ráda využívám různé velikosti kapes, je pak možné použít i větší prospekty. Tady se mi to hodilo velmi.


Sláva nazdar výletu a příště jdeme na zámek!

Tvoření zdar!

4 komentáře:

  1. Dobré ránko, pilná jako včelka a švarná kamioňačka!!! Budu nakukovat pro inspiraci. Včera jsem začla náš rodinný PL. Vyčlenila jsem si sešit na rodinné hlášky a foťák mám neustále po ruce / Irenko - nový ježíškový SONY/Konečně můžu machrovat!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten PL vapsá u všech tak dobře, že s tím snad začnu taky. Mě ale prostě to kartičkování furt nějak vadí. Mám dokončené dva PL ve velkých diářích a letos hodlám pokračovat, abych měla aspoň tři stejné formáty :). Ale příští rok snad už neodolám.
    Jinak tvůj luxusní kalendář mě inspiroval a doufám, že nebude vadit, když si udělám podobný.

    OdpovědětVymazat
  3. Silvie, určitě udělej, už tam mám zápisky :-) Ten život je nějak hektický, takže bych ráda dělala vymazlené diáře, ale jsem ráda, že tento jednoduchý způsob urychlí práci.

    OdpovědětVymazat
  4. Irééééééénko, velmi, velmi gratuluji k členství v Papero Amo!!! Prosím virbl! Scrapovou pusu a velké objetí. :o)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...