pondělí 24. března 2014

Březnový kit paperoamo

Kity od Papero Amo mě "donutí" udělat stránky, ke kterým bych se jen tak nedostala. Je to samozřejmě výzva, použít jen to, co je v kitu a nic dalšího. Ne že bych nemohla použít více materiálu, ale chci si vždy vyzkoušet, jak se to ženám povedlo sladit a jestli si ten, kdo si kit koupí, vystačí jen s tím, co přijde v obálce. No a samozřejmě vystačí :-) Březnový kit.





Po návratu z dovolené ze Španělska jsem si nechala udělat doslova hromadu fotek, protože jsem byla natěšená na výrobu alba (ono na to stejně jednou možná dojde), ale jak už to tak chodí, fotky hezky leží v krabici a naštěstí nepodléhají zkáze :-)
Kit byl hodně barevný skoro až letní a hned jsem se rozhodla, jaké fotky přijdou ke slovu. V únoru jsme v Šumperku měli víkendový kurz a jednou z technik, kterou jsme kreslily byl i doodling. Moje oblíbená technika, protože není potřeba nic jiného než fix a papír. A barvičky, ale ne až tak nutně. Tento zelený papír byl jasná volba a k němu jsem vybrala fotku z Barcelony - Sagrada Familia. To je dokonalá budova, i když stále není dostavěná, ale právě to má své kouzlo. Bylo tenkrát krásné počasí a ta modrá byla opravdu modrá.



 Použila jsem samolepicí srdíčka - samolepkám jsem přišla na chuť, jsou mé oblíbené, je s nimi rychlá práce a pokud jsou to kartonové samolepicí výseky jako v tomto případě, pak dodají projektu šmrnc. Zlaté srdce ... to je kýč by si jeden řekl :-) Ale je potřeba si najít důvod toto srdce použít. Doodlila jsem celý velký nápis na stránce a hezky jsem si zarelaxovala.


Obkreslila jsem fotku, stránku, kde co a tady mi nahrál papír, jen jsem doplnila pár teček a bylo hotovo. Enamelové tečky se svou barvou taky hodily, nehledala jsem už jinou barvu.




 A ještě detail fotky. Kreslení je to "nejjednodušší" zdobení, protože si můžete zdobit třeba i ve vlaku, pod lavicí nebo třeba ve frontě na úřadu... se blíží cesta na finančák... :-)


Druhá stránka byla jasná - bude z fotek ze stejné hromádky jako ta první. Jsem už velká holka a nebojím se stříhnout do papíru, proto jsem z jedné velké čtvrtky vystřihla velké motivy květin a tím bylo dáno, žádné další výrazné zdobení už nebylo třeba.


Použila jsem místo velkého nápisu výsek s českým textem.


 

Vystřižené motivy jsem podlepila 3D pěnovými polštářky, aby celkový dojem byl více plastický. Srdíček není nikdy dost, proto jsem i tuto stránku doplnila kartonovými samolepkami. Ta srdíčka jsou perfektní.


Bez scrapbookových stránek by to prostě nešlo. Vyrábět přáníčka, Project life, ATC nebo minialba je samozřejmě bezva zábava, ale ta echt scrapbooková stránka má prostě něco do sebe. Velká plocha k tvoření a to je nejlepší!

Tvoření zdar, protože tvoření je radost!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...