neděle 8. června 2014

Mezinárodní výměna ATC kartiček

Přihlašování do swapu bylo ukončeno, je nás 30 československých scrapžen a každá přihlášená účastnice tvoří 10 kartiček! Těším se moc, až je uvidím všchny pohromadě!

Milé scrapženy, po úspěšné výměně cestovatelských ATC kartiček se určitě rády vrhnete i do další výměny a tentokrát to nebude jen tak nějaká obyčejná výměna, ale přímo výměna mezinárodní!

Budeme měnit se Slovenskem! Bude to trochu náročnější na logistiku, ale to zvládneme :-) Na Slovensku budeme mít hlavního spojence - spojenkyni a tou je Martinka Valešová, se kterou se můžete seznámit na jejím webu organizatorka.sk  .................. V České republice budu spojencem já.

Cestovatelské kartičky z minulé výměny






Ukázka kartiček ze slovenské výměny



Pravidla ATC výměny
Pro ty, kdo neznáte ATC kartičky, něco málo teorie... ATC Artist Trading Cards jsou kartičky velikosti 2,5 x 3,5 " nebo také 6,4 x 8,9 cm. Tvoří se na papír vyšší gramáže, který se různě dekoruje. Vyhlašovatel - to jako já :-) - zadá téma - to už víme a je to LÉTO, vyhlásí to veřejně rozhlasem a čeká, až se přihlásí účastníci chtiví výměny kartiček. Podle počtu přihlášených každý vytvoří daný počet átécéček. Mohou být všechny stejné nebo každá jiná, to už záleží na každém tvořivci. Kreativitě se meze nekladou, ale je dobré myslet na to, že se kartičky většinou ukládají do eurosložek velikosti A4, rozdělených na 9 políček jako třeba sběratelské hokejové karty, proto není vhodné zdobení do vysoké výšky a široké šířky natož délky! Na zadní stranu kartičky napíšete své jméno, datum, téma výměny a také pořadí kartičky (například tvoříte 10 kartiček, takže první, kterou popíšete, bude mít číslo 1/10). Až budou jednou vaše kartičky slavné, aby se vědělo, kolik jste jich vyrobily!

Podle počtu přihlášených žen se rozdělíme na skupiny maximálně po 10ti účastnících. Tvořit více kartiček už není moc zábava. Na Slovensku budou posílat kartičky Martince Valešové a v ČR budete posílat kartičky mně.

Protože předpokládám větší účast, přihlaste se prosím všichni z ČR na můj mail iriska.scrap@seznam.cz a já vám pošlu svou adresu (pokud nemáte), kam poslat hotové kartičky. Na Slovensku se budete přihlašovat na mail info@organizatorka.sk 

Přihlásit se můžete do 12.6.2014  a termín ATC výměny je do 7.7.2014, protože 12.7. začíná letní liberecké scrapbookové soustředění a slovenské kartičky nám Martinka přiveze do Liberce a všechny je pak společně rozdělíme.

Scrapženy všech zemí spojte se :-)

Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...