středa 18. června 2014

Open day ve Znojmě II.

Pokud se někdo narodí, je potřeba vyrobit dáreček a popřát hodně štěstí. Když se narodí nový obchod, pak jeden dáreček nestačí a je potřeba svolat zástup sudiček a kmotřiček a vyrobit dárků mnoho. Markét je žena činu a vymyslela skvělý vlaječkový dárek. Skupina dvanácti tvořivých scrapžen - 12 proto, že je to PRETTY PAPERS - se nedala dlouho pobízet a za chvíli byla ta vlaječková nádhera na světě. Teď už Didi nepotřebuje na vstupní dveře žádnou reklamu :-)

Proběhla i tipovací soutěž, kdo že je autorem jednotlivých visaček :-) Didi nás má přečtené, ale byly i takové, které nepoznala a to nás těší ještě více...







Nechala bych vás hádat, kdo je kdo, ale asi byste tady nevydrželi do rána :-) Takže tady je Markéta Burešová. Darovala Didi i stejně laděnou stránku v dřevěněm rámečku, ale mám jen takovou nic moc fotku, ale lepší než žádná přece!

 

Martina Hrochová


 Zuzka Nejmanová


Irena Vohlídková


Šárka Novotná


Lea Metelková


Boženka Pačesová


Alena Řeháková


 Verča Vondráková


Ilonka Červinková


Hračička Kamča Veselá


Dáša Tomášková


Markét, měla jsi výborný nápad, myslím, že byla Didi překvapená až dojatá :-) Děkujeme za organizaci! Tento blog se tváří jako seriózní, proto tady nemohu dát tu fotku, když jsme se v předvečer akce fotily s vlaječkami na hotelu :-))

A ještě poslední fotka, můj malý dáreček, stránka v dřevěném rámečku.


Didi, ať se obchodu daří, vždyť jej zdobí ty nejkrásnější vlaječky na světě :-)

Tvoření zdar!

3 komentáře:

  1. Ještě jednou díky a tvoření zdar. Asi to na mě v tom obchodě působí - dnes jsem měla v ruce jednu postarší čtvrtku a řekla jsem si, že tu si asi scrapnu :-) Vy ze mě ještě uděláte "skrepařku" :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Užasnéé a krásné....přeju at se obchůdku daří .Bonďa

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...