středa 22. října 2014

Tvoříme pro děti, pro jejich radost!

Milé scrapženy a všichni ti, kteří se dostanete ke čtení tohoto blogu,
jako každý rok i letos to není jinak a kromě toho, že již tradičně půjdeme před Vánocemi rozdávat dárečky a kousek radosti do Domova seniorů u nás ve Vratislavicích nad Nisou, máme před sebou ještě jeden projekt a to je papírová výzdoba hematologické ambulance a dvou čekáren v nemocnici v Motole. Oslovila jsem Kapku naděje a oni nám pomohli vybrat právě toto místo. Chceme dětem zpříjemnit čekání na Ježíška a ozdobíme papírem nejen vyjmenované místnosti, ale i vánoční stromeček. A proč vám to píšu? Protože vím, že jste nejšikovnější komunita široko daleko a budu moc ráda, když se zúčastníte. Tvořit můžete jednoduché papírové řetězy, ozdoby, zkrátka vše, čím byste si sami vyzdobili své Vánoce. 

Pokud nemáte představu, co by se dalo vyrobit, inspirujte se, ale věřím, že máte sami dost nápadů :-)




Zapojte do tvoření i děti, pokud budou chtít, papírové řetězy baví všechny! Máme už teď naplánovaná dvě setkání s dětmi ve škole, budeme tvořit společně. 

V pondělí 1.12. je den D a budeme společně s Markét Burešovou zdobit v Motole.

Kdo se bude chtít zúčastnit, počítejte s tím, že termín je nejpozději do 25.11., abychom to stihly připravit. Pokud jste z Prahy a okolí, nemusíte nikam nic posílat, stačí odevzdat v prodejně Davony v Praze.

Moc všem předem děkuji a těším se, že uděláme radost tam, kde je potřeba.

Tvoření je radost! A my ji uděláme i druhým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...