pondělí 5. ledna 2015

Velká výprava do Ameriky - Project Life I.

Pamatujete si ještě na 16 dílů našeho cestopisu? Na nejúžasnější cestu, kterou jsme s Didi PrettyPapers podnikly? Už je to rok a ten rok utekl jako voda. Cestopis byl vydán v nákladu jednoho výtisku a věnován byl přímo Didi, jako poděkování za zorganizování cesty. I když bylo vše popsáno, neukázala jsem vám své cestovatelské album ve stylu Project Life. Už v Americe jsem se těšila, jak si zasednu a budu tvořit, takže jsem cíleně sbírala materiály, až jsem je ve výsledku ani neunesla :-) 
Rozhodla jsem se, že udělám vždy jednu celou stránku a jednu dělenou v kapsách. Použila jsem vše, co nás na cestách cvrnklo do nosu :-) + fotky z našeho výletu. A že jich bylo!

Pojďte si zavzpomínat na naši Velkou výpravu do Ameriky společně s námi! Doplním vám odkazy k jednotlivým dnům, abyste si případně, pokud se nudíte a máte dost času, protože je to dlouhé, jsem hrozně ukecaná - upsaná :-) mohli přečíst více.
 



Kdo by nevěděl, co je to project Life, sepsala jsem článek, co vše je pro PL potřeba. Samozřejmě se můžete podívat i k Didi, která s tímto projektem v České republice začala. Byla průkopnicí :-) Koupily jsme si kdysi hodně dávno svá první alba přímo u Becky Higgins a moc jsme se těšily, až se do toho pustíme. Neměly jsme žádné zkušenosti, ale šly jsme do toho s nasazením :-)

Cesta do USA není jen tak rychlá, není to za rohem :-) Byla to cesta dlouhá, dobrodružná, ale my jsme se tak těšily, že jsme naprosto v pořádku docestovaly do cíle. Velká výprava do Ameriky část I. Chtěla jsem vidět New York, proto jsme to do Los Angeles vzaly trochu oklikou. Mezipřistání v tak krásném městě - no nepřistaňte tam :-)



 



Na stránky jsem využila pohlednice, které mají většinou větší rozměr než klasické kapsy na stránce a bylo mi je líto stříhat, proto jsem je použila na velkých stránkách.

První den v USA jsme se zaregistrovaly na největším světovém veletrhu scrapbooku CHA v Anaheimu. Bydlely jsme v krásném hotelu Red Lion a první den jsme věnovaly vohlídkové procházce města a megapárty, která se konala u příležitosti veletrhu. Velká výprava do Ameriky část II.




Velký rozměr - scrapbooková stránka má tu výhodu, že se dá použít nejen pohlednice, ale i různé prospekty a mapy. 

S dalším našim pobytovým dnem jsme se dostaly do ráje!!!! Nekecám :-) Bylo to úžasné, protože jsme viděly nekonečné množství novinek, spoustu scrapbookových hvězd a také jsme si některé nové materiály vyzkoušely. Velká výprava do Ameriky část III.





Sebou jsem si vzala deník, který jsem měla v plánu psát ... no, nic moc výsledek, protože zážitky byly přednější a neměly jsme na to tvoření v průběhu výletu čas. Měla jsem sebou tiskárnu Canon Selphy, která se pohodlně vejde do kufru, proto jsme si první den veletrhu všechno vyfotily a druhý den jsme si nechaly vytištěné fotky podepsat :-) Jenže... podpis Tima Holtze a Becky Higgins zůstal v nedokončeném deníku a to mi bylo líto, nechat je tam ležet ladem. Listy jsem vyndala a použila jsem je na jednu ze stránek.
Další den jsme si opět naplánovaly veletrh a opět jsme si to užily, protože i kdybychom tam zůstaly celý týden, stejně bychom všechno nestihly. Velká výprava do Ameriky část IV. Přecházel nás zrak :-)




Jako jsem cestopis psala na pokračování, udělám na pokračování i přehlídku stránek. Vzpomínáte si na Cestování zdar? :-) Bylo to od vás úžasné, jak jste nás podporovali, moc mě bavilo blog psát, takže tohle je jeho takové velmi volné pokračování.

Vaše cestovatelky Didi a Iriska

Pokračování Velká výprava do Ameriky zde

pokračování Velká výprava do Ameriky - Project Life II. zde

7 komentářů:

  1. Supr, je to krásná vzpomínka i pro mě, když jsem se těšila na další příspěvek a hltala každou větu.....opakování matka moudrosti...tak si to zopákneme! Jupííí! Moc pěkně jsi stránečky udělala...těším se na pokračování.

    OdpovědětVymazat
  2. Ženo, jsem úplně hotová !!!
    Je to dokonalé !! Jsi prostě nej !! A vzppmínky - úžasné, díky vám jsme tam vlastně taky trochu byly a budeme zas ! Juchů !

    OdpovědětVymazat
  3. Ta "výprava" by měla být vydána knižně, prokládaná obrázky z PL. To se tak fantasticky čte!!!! A můžu pořád dokola, protože se to neomrzí. Člověk se tam ocitne s Vámi a je mu dobře. Děkuji za tu chvilku pohody. Samozřejmě i ty stránky jsou úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé... úžasně napsané a PL je naprosto dokonalý... Vzpomínám na tu dobu, kdy jsem se těšila na každý další díl... ano, čas letí kosmickou rychlostí. Díky tvému článku se do té doby zase ráda vrátím....

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalý PL a krásné stránky. Jsi prostě šikula :-) A nepochybuju o tom, že s tou knihou něco uděláš, jsi žena činu, na co my jen pomyslíme, ty už realizuješ! Máš můj obdiv.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně napsané, super stránky. Vzpomínám jak jsem se těšila na další díl.

    OdpovědětVymazat
  7. A já to konečně vidím až do konce :) Krásné stránky, ženo!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...