pátek 9. ledna 2015

Velká výprava do Ameriky - Project Life III.

Máme tady třetí pokračování...

V San Franciscu je spousta míst, která jsme viděly, ale stránky jsem si udělala ze dvou turistických taháků. Ostrov a světoznámé vězení Alcatraz Velká výprava do  Ameriky IX., jsme málem neviděly, protože lodní lístky a vstupenky se bukují až 3 měsíce předem a my jsme to zvládly pět minut po  dvanácté :-) Koupily jsme si na Alcatrazu pohlednici, kterou může mít jen ten, kdo tam opravdu byl, ale my jsme potřebovaly pohlednice dvě - rub a líc do PL.






 Další krásný výlet byl autobusem Hop on hop off po San Franciscu s cílem Golden Gate Bridge. Velká výprava do Ameriky X. a večer naše oblíbená restaurace Bubba Gump a krevety :-)
Na této stránce jsem využila razítka a můj oblíbený doodling. 




V San Franciscu jsme měly poslední půlden na prozkoumání nejkrásnějších míst. Velká výprava do Ameriky XI.

Večer nás čekal přelet ze SF do Los Angeles, kde jsme měly naplánovaný další program. Těšily jsme se do filmových studií Universal Studios, kde jsme absolvovaly nejlepší atrakce v našem životě :-) Velká výprava do Ameriky XII. a ještě i druhý díl, protože těch zážitků bylo nepočítaně :-) Velká výprava do Ameriky XIII.
 



Bez problémů se mi na stránky vešly všechny letáky, kartičky i pohlednice, které byly nestandardního rozměru. To je velká výhoda scrapbookové stránky. 

Využívaly jsme i telefonní aplikace na počasí a díky tomu máme skvělé dokumentační fotky, které se právě do Projectu Life hodí.




Cestování a Projectu Life zdar :-)

Tvoření je radost!

Pokračování Velká výprava do Ameriky zde

pokračování Velká výprava do Ameriky - Project Life IV. zde

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...