sobota 19. září 2015

Blázniví ptáci

Tato razítka byla láska na první pohled. Ne že bych to tak neměla u většiny razítek, ale tato se mi líbila moc. Jsou z autorské dílny Tima Holtze.





Razítka bláznivých ptáků se musí natisknout, vybarvit a vystříhnout, pokud je chcete použít jako výsek. Stříhání mě baví, ale když se u Sizzixu objevily skvělé vyřezávací šablony, nutně jsem je potřebovala :-)


Všechny otisky jsem zvládla Archival černým permanentním inkoustem a použila jsem svůj nejoblíbenější akvarelový papír Canson.  Natiskla jsem ptáky, vybarvila jsem je akvarelovými pastelkami a vyřezala pomocí šablon na Big Shotu. Každý pták má své tři šablonky na tělo, křídlo, oči a zobák. Celkem 18 kousků šablon v balení. Tento papír jsem použila i na podklad a pozadí pod razítko. Barvila jsem distress inkousty a použila jsem také masky a razítka na pozadí.





Kartičky jsem nalepila na bílou čtvrtku a ozdobila jsem bločky A5. Chyběl mi tam ještě nápis, proto jsem doplnila KETA razítko do bubliny a hned to bylo lepší.

Ptáci jsou skvělí a pokud se navrství výřezy pomocí 3D lepicích čtverečků, pak to postoupí do další dimenze. 3D :-)

Tak co, taky je nutně potřebujete? 

Tvoření je radost



3 komentáře:

  1. Ptáci jsou boží! A ve Tvém provedení ještě lepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Super ... taky jsem je nutně potřebovala ....

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá vtipně, moc povedené. :D :) Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...