úterý 22. prosince 2015

Šťastné a veselé

Milé scrapženy, milí čitatelé mého blogu, milí všicnchi vy, kdo sem zavítáte.
Nějak ten rok rychle utekl a jsou tady opět námi všemi milované Vánoce. Přeji vám ze srdce, abyste si je hezky užili, měli Vánoce klidné, spokojené a hlavně odpočinkové. 
Nevím jak vy, ale já se nejvíce těším, až se všichni konečně sejdeme doma a hezky si lehneme k televizi - to se nám během roku nestává a náležitě si to užíváme :-) Díváme se na pohádky a Pretty Woman a jíme. Jíme kde co, od cukroví přes chlebíčky až po salát a moc si to užíváme. Této činnosti říkáme larvení :-) Je to takový rodinný termín a přesně vystihuje to, co o Vánocích děláme a po čem celý rok toužíme a nemáme na to čas. Baví nás to asi 3 dny a pak už musíme vymyslet nějakou činnost, ale na to vánoční larvení se celý rok těšíme. 
Přeji vám, abyste si Vánoce užili v rodinném kruhu a netrápili se starostmi natož tím, jestli nějaká ta kalorie zůstane viset na našich atletických postavách.
Krásné Vánoce vám všem!




4 komentáře:

  1. Irenko! Tobe take krasne Vanoce a uzivejte larveni, uplne super termin! asi adaptuji:), protoze tohle me na Vanocich taky nejvic bavi ... jeste tu TV nekde sehnat :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jani Děkuji, i Tobě krásné Vánoce! My máme letos novou televizi, na tu starou se už nedalo dívat, všichni vypadali, jako že mají žloutenku, takže se už těšíme a já hlavně na Pretty Woman :-) Klasická pohádka.

    OdpovědětVymazat
  3. Irenko krásné Vánoce! A jedna menší otázka, myslíš že povlečení je špatný dárek ? :) děkuji a a hoj

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...