neděle 7. února 2016

12 tags of 2016 - únor - February

Je tady únor, to už si asi všichni všimli :-) Nový měsíc znamená, že je tady čas pro novou visačku. Únor je spojován se svátkem zamilovaných, tak to by ani nešlo, aby na té visačce aspoň jedno srdce nebylo!




Pokud si také chcete vyrobit visačku ala Tim Holtz, inspirujte se na jeho blogu.


Většinou si nechám vzor visačky jen jako vodírko, ale tady mě to bavilo to dělat skoro stejně krok za krokem, i když samozřejmě výsledek je úplně jiný :-)
Všechny barvy, které jsem použila, jsou distress inkousty. Použila jsem i masky, emboss zlatým práškem a celý podklad jsem potiskla písmenkovým pozaďovým razítkem, aby to nebylo tak sladké.


Srdce jsem vyřezala na Big Shotu a podlepila jsem výsek papírem.




Chtěla jsem použít jako hlavní motiv zamilované dvojice starou pohlednici, která je kolorovaná a jakoby embossovaná. Má na sobě takové perleťové tečky. Otočila jsem ji na druhou stranu a tam je napsáno spanilomyslná slečna. Nádhera! To jsem prostě nemohla rozstříhat, to je historie.




Tvoření je tradost, vyrobte si také visačku!


13 komentářů:

  1. Děkuji, byla to opět výzva :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super gorgeous take!!! LOVE the hearts going every which way!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji Marti, doufám, že do toho taky jdeš :-)

      Vymazat
  4. Gorgeous! Love the colors and how elegant this is. Creative Blessings! Kelly

    OdpovědětVymazat
  5. I am in love with EVERYTHING on this tag! All the details came together beautifully as show in your perfect photography to show off your work! Several things I love: your love of history....the hearts centered with the beautiful roses (did you make those?) and your FABULOUS background! LoVe!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...