čtvrtek 11. února 2016

Exploding box v televizi

Bylo nebylo, 10.2.2016 se to nějak sešlo a bylo tady pozvání do televize :-) Snídaně s Novou a co třeba výroba exploding boxu. No proč ne, živé vysílání má své kouzlo, baví mě pozorovat, jak všechno klape jak na drátkách a musí se to stíhat na sekundy přesně. Moc obdivuji moderátory Snídaně, Dobrého rána na ČT 1 a zkrátka každého moderátora, který je schopen komunikovat a klást smyslupné otázky lidem, které nikdy neviděl a to co dělají neviděl ani z jedoucího vlaku :-) Každý den se v takových pořadech vystřídá množství lidí nejroztodivnějších profesí a koníčků a není to tak jednoduché jak se zdá být profesionálem a ptát se chytře, jasně a srozumitelně.

 



 Moderátoři Hanka Mašlíková a Petr Říbal přiznali, že tvořené není jejich silná stránka, což se sem tam i potvrdilo, ale co mě příjemně překvapilo bylo, že oba byli velmi milí a sympatičtí, snažili se porozumět tomu co jsem dělala a co jsem nejvíce ocenila, že byli vtipní a špičkovali se mezi sebou a díky tomu byla odlehčená atmosféra a to natáčení jsem si opravdu užila a doufám, že to bylo vidět :-) Tvořili jsme exploding box, vybrala jsem jednoduchý tvar, který zvládnou všichni a myslím, že se nám to společnými silami podařilo, i když některý jeden z nás se přilepil lepidlem :-)




Pokud se chcete podívat na záznam Snídaně s Novou můžete na tomto odkazu v archivu. Pokud vás neodradí spousta reklam, tak je to čas 7:45, 8:14 a 8:45. Myslím, že jsem dostala dostatek prostoru, za což děkuji a jsem ráda, že ten náš scrap se zase trošku ukáže veřejnosti.

A něco málo fotek do děníčku, to prostě muselo být :-)




Heslo dne: Tvoření je radost, ať tvoříte doma nebo v televizi :-) 


9 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...