čtvrtek 21. dubna 2016

Letní Liberec 2016

Obsazeno pro rodiče s dětmi! Pokud máte o pobyt zájem jako samostatná dospělá tvořivá osoba, tak ještě nějaké místo najdeme :-)

Rok se s rokem sešel a je tady pozvánka na již tradiční letní týdenní pobyt v Liberci. Už se na vás moc těším a se mnou i skvělé lektorky, se kterými si užijete kreativní workshopy.




Pobyt plánujeme i s dětmi, pro které bude zajištěn dopolední program. Těším se na vás v termínu

od úterý 19.7. (večeře) do neděle 24.7. (oběd)


Hlavní téma bude Art journal a ten si vyrobíme spolu s Iriskou. Bude to leporelo, kterému se budeme věnovat každý den a vyzkoušíme si různé techniky a materiály. Akvarel, mixed media, decoupage ... vše v jednom leporelu.

Workshop s Markétou Burešovou bude na minialbum, které si řízneme na plotru a vyrobíme si k němu spoustu doplňků. Nezapomeňte si připravit fotky - hodně fotek :-)

Budeme mít jednoho speciálního hosta a to je Mirka Marečková, která vás zasvětí do fimohrátek a vyrobíme si něco krásného na sebe technikou silk screen a sítotisk. 

Samozřejmě nesmí chybět přáníčkový workshop Didi Handlové Pretty Papers a její obchůdek, který bude celý týden k dispozici. Zopakujeme si loňské úspěšné koktejlobraní .-)

Plánujeme jeden speciální retro večer, kdy si uděláme pravý nefalšovaný oheň, pravé nefalšované buřty a budeme zpívat táborákové písně a kdo má hudební nástroj, je vítán obzvláště!!! Nezapomeňte si vzít správné oblečení typu kárované flanelové košile!! Zpěvníky sebou!

Pro zájemce, kteří by chtěli využít celý týden a přijet od neděle 17.7. do neděle 24.7. je zamluven pobyt, můžete přijet s dětmi a využít krásy Liberce k rekreaci, připravíme si večerní tvoření nebo můžete dohnat své skluzy :-)

S dopoledním hlídáním dětí tradičně pomůže skvělá, obětavá Janinka, která má bohaté zkušenosti s tvořením s dětmi, je vedoucí školní družiny a také naše Verunka. Obě už se těší!

V Liberci je mnoho možností jak trávit čas. ZOO, botanická zahrada, nová IQLandia - věděcké centrum, kde lze trávit hodiny, koupaliště, Ještěd s několika lanovkami, německá Žitava s lesní ZOO, různá hřiště a také je blízko Jablonec nad Nisou a spousta korálkáren :-) 
Těšíme se na vás v hostelu Pod Ještědem, celý areál je oplocený a parkovat můžete v tomto areálu. Cena pobytu je 4 500 Kč za 5 noci s plnou penzi a skvělým servisem místních správců. V ceně je také materiál na tvoření. Cena pro děti dohodou podle věku. WiFi je v každém pokoji stejně jako lednice. Jídelna je společná. Pokoje jsou 3 a více lůžkové, není problém se dohodnout na ubytování. 

Budu vybírat zálohu 1 000 Kč na osobu, po přihlášení zašlu podklady k platbě.
V ceně nejsou započteny koktejly, to upřesníme podle zájmu na místě.

Pokud se vám nabídka líbí, přihlaste se prosím na emailové adrese iriska.scrap@seznam.cz a to prosím i ti, kteří už si to zamluvili ústně :-) Pokud byste chtěli přijet jen na pár dní i to je samozřejmě možné, užijte si s námi tvořivou atmosféru, relax a pohodu, budeme i grilovat!
A jak jsme se měli loni v roce 2015? Skvěle přece, tady je reportáž!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...