pondělí 9. května 2016

12 tags of 2016 - květen - May

Na květnovou visačku jsme se moc těšila, a když jsem ji uviděla na blogu Tima Holtze, tak má radost neznala mezí, protože na seznamu vítězů dubnových visaček, který se zveřejňuje s novou visačkou, byla i ta moje!!! Jupíííí! Tak hurá do květnové visačky :-)







Na tak malém prostoru je spousta různých technik. Místo washi pásky, která má nesavý povrch, jsem použila text z časopisu Světozor. Podařilo se mi kdysi v antikvarátu koupit celý ročník 1929 a papír je krásně vintage. Visačku jsem vyřízla pomocí vyřezávací šablony Sizzix 658784 a potiskala jsem ji razítky, a i když si říkám, že už asi všechny typy razítek mám, tak jsem musela hodně hledat, abych se trefila do podobných. Použila jsem strukturovací pastu, Distress inkousty a také krajku a stuhu jsem nabarvila Distressy.


Nevím, jestli ten detail bude dobře vidět, ale konturu ženy jsem obšila na šicím stroji. Trochu více jsem napnula horní nit, která byla černá a spodní nit bílá a pak to šití udělalo takové perličky :-) Obočí a rty na 4 stehy ... no ale neušijte to :-)


Dalším prvkem na visačce byly kytičky. Nejdříve jsem je vyřezala pomocí šablony z novinového papíru, ale bylo to moc tenké, takže jsme je stříhla v ruce. Aby toho crcání nebylo málo, tak jsem nejdříve akvarelový papír nabarvila dvěma odstíny Distress a ještě jsem ten papír potiskla :-)


Jo a ještě jsem použila Distress zlatý inkoust v rozprašovači, ale je tedy echt zlatý a ne úplně dobře rozprašuje, takže naše vana byla chvíli krásně zlatá, jak jsme to nad ní stříkala, abych zachytila jen ty jemné kapky :-) No a lžičku nemaje, jsem použila nůžky, které jsem tam přišila.


Tvoření je radost a visačky - to je prima zábava!


8 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...