neděle 19. června 2016

Přání k narození i narozeninám

Udělat přání na něčí přání je velká výzva, ale výzva neboli challenge je hnací motor :-) Tentokrát to bylo přání pro narozené miminko a jediná podmínka bylo použití fotografie. Vytiskla jsem fotku, ale zřejmě zasáhl tiskařský šotek a fotka byla moc veliká. Vytiskla jsme ještě jednu menší a jak tak na to koukám, podkladový papír pro malou fotku byl na světě! Použila jsem fotky obě a pak už jen drobné dekorace  a malou fotku jsem podlepila 3D čtverečky. Někdy je to jednodušší než by se zdálo, jen to vymyslet :-) 




Druhé přání bylo pro rodiče - oslavence, kteří slavili společně, takže bylo jasné, že přání bude jen jedno, ale jakou velikost, když je více fotografií... Nakonec jsem se rozhodla použít jen dvě fotografie a neudělat přání, ale využít MDF rámeček, který je členěný a lépe se do něj kompozičně fotky umístí. Zvolila jsem vintage styl.


Rámeček jsem natřela na bílo a udělala jsem decoupage hedvábným papírem s potiskem písma. Doslova jsem obalila celý rámeček. Použila jsem Distress inkousty, kartonové výřezy, razítko KETA, kytičky a nesmím zapomenout na podkladový papír, který jsem tentokrát zvolila jen jeden a rozstříhala jsem jej, abych využila jen vzory, které se na rámeček budou hodit. Tvořit do rámečku má výhodu v tom, že do každého okýnka lze dát jiný podkladový papír a vše barevně sladit. Nevyužila jsme to, ale třeba zase příště :-)



Tvoření je radost!





2 komentáře:

  1. Povedlo se ti přímo geniální řešení přáníčka k narození miminka! Oboje máš moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, moc děkuji! Někdy to prostě přijde, ten nápad :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...