neděle 21. srpna 2016

Challenge s 13arts Bling Bling

Líbilo se mi téma challenge mého oblíbeného webu 13@rts. Tentokrát vyhlašoval téma David. Bling Bling čili lesk jako blesk :-) Našla jsem všechno zlato co se třpytilo v okruhu 5ti metrů v mé pracovně a použila jsem to na ozdobení dřevěného rámečku.




Pokud byste se také chtěli zúčastnit challenge, není nic jednoduššího než vyrobit blýskavý projekt a přidat jej na stránku 13arts do 28. srpna 2016.


Použila jsem rámeček, protože rámečky to je moje :-) Použila jsem můj oblíbený odlitek masky, který jsme dělali v létě v Liberci, přidala jsem kytičky, kovové komponenty, kuličky a krajku a vše jsem přilepila do rámečku.



Přetřela jsem vše na bílo a pak jsem sprejovala a natírala :-) Použila jsem zlatý a hnědý distress sprej, zlatou patinu a zlaté třpytky. Bylo jich jak na Vánoce, ale když se má něco blýskat, tak třpytek není nikdy dost.


Mám od 13arts plastové srdíčkové krystaly a sem se mi jeden hodil, tak je tam. Vše jsem doplnila kamínky. Přišlo na řadu černé a bílé gesso, doplnila jsem kaňky a bylo hotovo.


Tvoření je radost, tak hurá do toho!

6 komentářů:

  1. WOW!! Love all that gold!! Thank you for joining in with our Bling challenge over at 13@rts xx

    OdpovědětVymazat
  2. Great project! Thank you for joining us at 13@rts! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks to the challenge I found your blog. We met in Szamotuły a month ago - do you remember? :) Beautiful project Irena! :) Thank you for taking a part in 13arts' challenge.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much Marta, we spent nice time in Szamotuly!!

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...