pondělí 1. srpna 2016

Sizzix - Big Shot Express

Jako bloger Sizzixu jsem měla tu čest vyzkoušet Big Shot Express, který se liší od klasického Big Shotu tím, že není mechanický, ale elektrický. No je to parádní. Netočím a řežu :-)



Abych vám dlouhosáhle nepopisovala, jak stačí zmáčknout a podržet "čudlík" a řeže to samo, připojuji video, které je nejnázornější. Omluvte zhoršenou kvalitu zvuku, klimatizace se vypnout nedala, takže jsme společně ruku v ruce video natočili. 


Řezání bez námahy zdar :-) Tvoření je radost!



5 komentářů:

  1. Iri a jak je to s tim pritlakem, parkrat jsem zahledla stiznost, ze pan super elektricky to nedava napoprve...a ze je to casty jev, uzazuju o nem aporad vaham ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem filigránové šablony, které mají složité tvary a řízlo to napoprvé. Stejně jako u klasického Big Shotu. Jsem tomu elektrickému šikulovi přišla na chuť :-)

    OdpovědětVymazat
  3. A neni to podobne jako mel Tim Holtz takovy ten jak vypadal jako kufr? Já jen že jsem ho chtěla a sama p Krejčí mi to kvuli motorku rozmlouvala. Pry případné opravy vyjdou dost draho.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je jiná konstrukce stroje a samozřejmě, že se může stát cokoli, ale je to nový stroj, takže zkušenosti s opravou asi ještě nikdo nemá :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...