pondělí 19. září 2016

12 tags of 2016 - září - September

Zářijová visačka Tima Holtze je poněkud ponurá. Moc se mi do ní nechtělo, ale když už v tomto roce visačky pravidelně dělám, nemohla jsem vynechat. Použila jsem víceméně stejný technologický postup, ale výsledek je jaksi barevně úplně jinde :-) Ale to mě na tvoření baví, že ať dělám co dělám, výsledek je vždycky jiný! :-)






Základ visačky je vždy stejný, vyřezaný na Big Shotušablona Framelitz 658784. Základ je distressový, zvolila jsem hodně kontrastní barvy, které se mi líbí, a použila jsem pár vodních kapek.


Na yupo papír jsem nanesla alkoholové inkousty, které jsem rozetřela, aby na yupo papíru nevytvořily efekt skvrn. Natiskla jsem razítko permanentním inkoustem a ihned jsem inkoust setřela suchým ubrouskem. Alkoholový inkoust je permanentní a pokud se použije pro tisk na tento inkoust další permanentní inkoust, dá se použít jako "zmizík".


Celou visačku jsem obšila na stroji a rovnou jsem přišila i filmový pásek. Doplnila jsem kovové komponenty, které jsem nechala zlaté. Nápis je kartonový výřez (text je vzhledem k barvě visačky dokonalý), podle návodu jsem použila patinu, ale na papíru se patina chová jako barva s krásným odstínem a to se mi velmi hodilo.
Doplnila jsem enamelové tečky, stuhy, samolepku a bylo hotovo. Už máte svou zářijovou visačku?




Tvoření je radost!

4 komentáře:

  1. Irenka, úplná nádhera, moje farby, design skvelý! Wow! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, je totálně netimovská :-) Ale co už, barvy jsou lepší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Love the colours you used! Your embellishments are fantastic, the typewriter is wonderful!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...