pondělí 17. října 2016

Celodenní BLOG HOP s vintagecrafting.sk

Dnešní den je výjimečný tím, že probíhá celodenní "skákání" z blogu na blog tzv. BLOG HOP. Kdo o tom ještě nikdy neslyšel, tak právě teď může zjistit, o co se jedná. Nenapsala bych to lépe než Martina Valešová - organizatorka.sk, a i když je to slovensky, nebudu to překládat, protože mám slovenštinu ráda a nemyslím si, že by tam bylo nějaké záludné slovo, které nikdo nezná :-)  


A čo je to ten BLOG HOP?  BLOG HOP je vlastne “skákanie” z jedného blogu na druhý. Tentokrát sa bude skákať po blogoch členiek nášho dizajn tímu, aby ste ich viac spoznali, videli ich rôznorodé aktivity, mohli ich sledovať a obdivovať aj mimo príspevkov na blogu Vintage Crafting! Každá z nich vám ukáže niečo nové zo svojej tvorby, k tomu pripojí aj pár slov a v každom z príspevkov na vás bude čakať súťaž s krásnou špeciálnou  výhrou :-).
Na čo sa môžete tešiť? Musíte sa nechať prekvapiť :-). Veď trošku napätia a zvedavosti neuškodí. Určite však sledujte:
Kristínka blog v 11.00 hod.
Daniela blog ve 14.00 hod.
Iriska blog v 17.00 hod.
Soňa blog ve 20.00 hod.
Protože se blíží 17. hodina, jsem tady i já se svým příspěvkem k dnešnímu dni a to je můj čas, představím projekt, který jsem vytvořila pro tuto příležitost. 

V Bratislavě jsme zažili krásný víkend s papírovým maratónem. Kdo by se chtěl podívat na reportáž z tohoto víkendu, je tady. Máme spoustu fotografií a mně se hodně líbí tato společná s Maťkou Valešovou a Kristínkou Čepčekovou. Myslím, že nám to tam sluší :-)




Na základ stránky jsem použila akvarelový papír a nemohly chybět razítka - pečiatky, protože bez razítek jsem jako bez ruky :-)


Na akvarelovou čtvrtku jsem špachtlí nanesla krycí akrylovou barvu a rovnou jsem i touto barvou razítkovala. Klasická datumovka přidá nenápadný ale důležitý detail, kdy že se ta událost stala. Kdo si to má pamatovat? :-)


Použila jsem černý papír ze starého kalendáře a černou bavlnku - tlustou nit, kterou jsem pomocí sešívačky přidala na stránku.

Nedávala jsem moc barev, černá je dobrá a z černého zbytku papíru jsem na Big Shotu vyřízla listy, které jsem na stránku přidala. 


Přidala jsem i trochu šití na stroji, využila jsem akvarelovou techniku, kterou jsme si vyzkoušeli v Bratislavě a naše holčičí stránka byla na světě.


Máme pro vás soutěž, ve které můžete vyhrát krásnou cenu. Cena se dá vyhrát na každém z našich blogů a je vždy jiná. Můžete se klidně zúčastnit všech a třeba vyhrajete vícekrát!

Odpovězde prosím tady pod blogem na otázku, jaká technika je vám stále cizí a chtěli byste si o ní více přečíst na blogu vintagecrafting.sk?

SÚŤAŽ = Odpoveď na otázku: Aká technika je vám stále cudzia a chceli by ste si o nej prečítať viac na blogu Vintage Crafting?

Hrajeme o tuto skvělou sadu papírů Winter in Avonlea od UHK Gallery.


Můžete pokračovat na blog Soni Drdlíkové, kde vás ve 20:00 čeká zbrus nový projekt, soutěž a samozřejmě výhra :-) 

Těším se na Vaše odpovědi a jména výherců budou zveřejněna na blogu vintagecrafting.sk 27.10.2016.

Tvoření je radost a pokud byste mě chtěli sledovat jsem na facebooku, instagramu, google + nebo třeba na pinterestu.




14 komentářů:

  1. Iriska, parádna kombinácia tej zelenej a čiernej. Perfektný layout! Táto zelená a tyrkysová sú #1! A áno, na fotke vám to skutočne spolu ladí :o).
    Na Vintagecrafting.sk sme mali možnosť sledovať seriál o MM, a stále sa k nemu vraciam.
    Vďaka poslednému maratónu som si osvojila niekoľko skvelých návodov ako používať techniku watercoloring --> práve o tejto technike by som sa veľmi rada dozvedela viac. Na blogu Vintagecrafting už niekoľko článkov k tejto téme je, ale určite existuje množstvo ďaľších tipov ako túto techniku používať.
    A privítam aj rady ako voliť správnu kompozíciu na projekte a čomu a vyvarovať.

    OdpovědětVymazat
  2. Irenka, no presne tieto techniky, ako si použila na tejto úžasne spracovanej stránke, a ktoré sme sa učili aj v Bratislave na kurze, ale čo to je jeden víkend, mala som pocit, že ani štetec neviem v ruke držať :-))) Takže pre mňa všetko na čo treba štetec, vodu, akvarel papier, farby a zásteru :-) Na tričku mám navždy z kurzu pamiatku. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som už veľa čitala, ale ani raz neskúsila nejaky kurz na mixmedia projekt... takze to ma asi laka najviac... je lepsie raz skusit ako 100xcitat... ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pripájam sa k babám a watercoloring je technika, ktorú je pre mňa veľká neznáma. A ešte, to ale nie je technika, ale veľmi sa mi páči keď niekto robí plánovač. Všetky tie nálepky, pečiatky dní a mesiacov, a všetko čo sa týka planneru :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší vám to úžasně! Boží LO, toto se hodlám naučit! 😉

    OdpovědětVymazat
  6. Juuuu, teda naozaj sa k tomu layoutu hodime :-). Krasa ♥. Som rada, ze som s Tebou a Kristinkou "vyscrapovana" :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Aj pre mna to bude technika watercoloring. Je to velmi zaujimave, no este som sa neodvazila to vyskusat.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja sa tiez pridavam k babam ohladne watercoloring,a este by ma zaujimalo na co vsetko sa daju vyuzit spreje,lebo tie zatial nepouzivam vobec..

    OdpovědětVymazat
  9. Pre mňa ako začiatočníčku je zaujímavá technika - horúci embossing, ale určite aj spomínaný watercoloring :)

    OdpovědětVymazat
  10. Horúci embosing a mixmedia - kludne aj niečo jednoduchšie ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som sa snazila vyskusat mixed media techniku, ale spod mojej ruky vyslo nieco divne a oku nelahodiace, takze zatial je tato technika pre mna velkou neznamou.

    OdpovědětVymazat
  12. Čarovanie s farbami, štruktúrovacou pastou a šablónami. Tvorbu takýchto pekných layoutov zatiaľ iba s úžasom sledujem.

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych chtěla zkusit mixed media a taky umět vytvářet krásné stránky, jaké nacházím tady na blogu.

    OdpovědětVymazat
  14. Aj ja by som si chcela skúsiť čarovanie s farbami, šablónami a štruktúrovacou pastou.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...