pondělí 16. ledna 2017

Zimní layout v červené

Challenge = výzva = to je moje radost! Na této scrapbookové stránce bylo výzev hned několik. První velká a hlavní byl červený "dřevěný" papír. Vybrala mi ho Markét ve scrapobchodě u Didi a bylo mou milou povinností jej použít, to je jasné i kdyby čert na koze 😀Hledala jsem vhodnou příležitost a pak se vylouply chipboards - kartonové výseky od Kety. Rampouch mě nenechal chladnou a bylo rozhodnuto. Bude to úplně zimní mrazivá stránka... i když na horách jsem nebyla ani nepamatuji a červená se v zimě také moc často nevyskytuje.




Fotka je z libereckého náměstí. Konečně po letech nasněžilo, takže se tato fotka dá považovat za zimní. Použila jsem výseky vloček v přírodní barvě kartonu, protože základ stránky je šedý vánoční papír Bo Bunny. Ve svých zásobách jsem našla zbytek papíru, ze kterého jsem na vánoční přání vyřezávala vánoční hvězdu, tak jsem to jen přistřihla a byla okrasa pod fotku 😀


Nápisy jsem zkombinovala z několika fontů. Použila jsme kartonové výseky a také nalepovací písmenka. Vypadá to zajímavě, když se vystřídá více barev, stránku to oživí a chtěla jsem český nápis, i když mám doma více těch anglických. Stránka bude v letošním Projectu Life a bude jí to slušet česky.


Mám ráda na stránce takové ty malé bezvýznamné detaily, které stránku dělají stránkou. Třeba takový hřebíček se sněhulákem. No není roztomilý? A co stromeček? Ten tam prostě patří!


Aby kompozice byla vyvážená, použila jsem stejné papíry i v protilehlém rohu a tam jsem přidala pár drobností a také nitě. Jsou to pevné džínové nitě, mám přesně tyhle dvě barvy - červenou a černou, takže jsme je musela použít. Jsou tam ještě enamelky, červená strukturovací pasta, kamínky, flitry a washi páska.


Scrapbookové stránky mě asi nikdy nepřestanou bavit. Líbí se mi ta velikost - 30 x 30 cm, kterou mou použít a vyřádit se 😀 Také rádi řádíte?

Tvoření je radost!


8 komentářů:

  1. Prima stránka...líbí se mi, že i s netradičními barvami lze vykouzlit zimu

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, nemusí být zima jen modrá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je báječná! Objevila jsem další unu detailů, které mě nepřestanou bavit!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná a úžasně propracovaná stránka. Ladí i rtenka a obroucky brýlí; ) A dokonalá kompozice - v té na Tebe nikdo nema:).

    OdpovědětVymazat
  5. ja myslim, ze Verci cervena rtenka byla tim rozhodujicim prvkem pri volbe barev :D paradni stranka, Irenko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, je to tak :-) Ten červený papír byla jen zástěrka :-) A děkuji!

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...