pondělí 27. března 2017

Layout do challenge Fil and Scrap

Ty výzvy, to je moje :-) Této bych si asi sama nevšimla, ale na to je skvělá Jana Sadloňová, která si nenechá ujít žádnou francouzskou novinku a dohodly jsme se, že do toho jdeme! Vzhledem k množství času, který máme, jsme se musely hecnout. Líbilo se mi zadání. Sketch, který mi vyhovoval, protože v poslední době hodně používám malé fotky a mám ještě v zásobě krásné papíry Sokai, které jsem ještě nepoužila. Tak jsem se do toho pustila!



Pokud se chcete challenge zúčastnit, vytvořte scrapbookovou stránku podle sketche Challenge de Mars pour Fil and Scrap by Nadscrap, napište článek na svůj blog a odkaz na článek vložte do komentářů pod článkem.


K takto barevnému papíru se hodila pouze kombinace fialové a tmavě žluté, což nepopírám, je trochu nesourodá skupina. Použila jsme aladine 3D strukturovací barevnou pastu. Je to jejich velká výhoda, že už jsou barevné a dokonce i metalické. Jsou poměrně tuhé, takže se s nimi výborně pracuje. Pasty se dají i rozmíchat s vodou a bylo možné udělat pár cákanců.


Ze scrapbookové stránky jsem použila nápisy, které jsou na liště a už jsem nepřidávala další titulek.


Na dozdobení jsem použila vyřezávací šablony čtverců a listů z kolekce Simply Graphic. Na stránku jsme přidala detaily - enamelové tečky.


Tvoření je radost a zábava, tak se do toho dejte!


7 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...