neděle 4. června 2017

Challenge 3/2017 s organizatorka.sk

Je vyhlášena nová challenge u našich sousedů na Slovensku. Má velmi zajímavé téma, které často řešíme, protože přáníček pro muže se tolik nedělá. Zapojte se do letošní 3. challenge s organizatorka.sk. Vytvořte libovolný projekt (přání, visačku, zápisník, leporelo, album ...) - zkrátka to, co vám bude hodit k blížícímu se Dni otců.



Challenge platí pro Českou i Slovenskou republiku.

Podmínky challenge: pánské barvy (převládající modrá, zelená, hnědá nebo černá), libovolný dopravní prostředek a´v jakékoli formě (obrázek, stužka, kovový komponent, výřez apod.) a využití obálky na skrytý vzkaz. Plus materiál, který nabízí organizatorka.sk. 


A co by to byla za challenge, kdyby neměla výhru :-) Vyhrát můžete dokonalé papíry od UHK gallery Aquarius a Wedding Morning.


Mé přáníčko jsem tvořila krok za krokem podle zadání challenge :-) Chtěla jsem, aby bylo úplně jednoduché a kapsu na obálku jsme prošila, prošití zabere méně místa než lepení a kapsa se mi tak nezmenšila.

Tvořit můžete do půlnoci 22. června 2017, pošlete svůj výtvor na adresu challenge@organizatorka.sk a do předmětu zprávy napište CHALLENGE 3/2017. Nezapomeňte připojit odkaz, jaký výrobek z eshopu jste použili.

Výherce vyberou členky DT Vintage Crafting a jméno vítěze a všechny zaslané projekty budou zveřejněny 26. června na blogu Vintage crafting.

Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...