neděle 18. února 2018

Scrapbookový výtvarný kurz jaro 2018

Všem moc děkuji za zájem, kurz je OBSAZEN!!!

Tradiční liberecké scrapbookové kurzy jsou bohužel minulostí, protože už není možné využít kapacitu ubytování, což je nám skalním velmi líto, protože jsme v Liberci vždy skvěle trávili čas a vždy jsme si kurz užili, Liberec byl zkrátka naše srdeční záležitost. Všechno bohužel jednou končí ale zároveň něco nového začíná. Nemusíte se bát, že bychom naše setkání neuskutečnili, bude :-) 

Zvu vás na scrapbookový výtvarný kurz na Kuksu od pátečního odpoledne 27. dubna do nedělního oběda 29. dubna 2018. Tvořit budeme přímo v hospitalu Kuks v nádherném prostředí zámku. Je pro vás připraveno ubytování ve dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím a plná penze, která je zajištěna v místní restauraci. 

Kuks najdete mezi Jaroměří a Dvorem Králové nad Labem.
Máme pro vás připravený program a už se na vás moc těšíme!

S Iriskou Vohlídkovou si odekorujete vyšívací rámeček, použijete razítka, vyřezávací šablony a budete i vybarvovat.


S Didi Handlovou Pretty Papers si vyzkoušíte metalické fólie a naučíte se je používat na přání.


S Martinou Polákovou si vyzkoušíte horké embossování a akvarelové vybarvování a to i na černém podkladu a vybarvovat budete zlatými akvarelovými barvami Kuretake.


Cena za celý pobyt je 2500Kč a v ceně je ubytování, plná penze, materiál a pomůcky na tvoření. Záloha je 1000Kč, pošlu vám po přihlášení na email iriska.scrap@seznam.cz podklady k platbě.

Kapacita je omezená, neváhejte s přihlašováním, kdo se hlásil v předstihu, jste na seznamu, přesto se prosím přihlaste ještě jednou oficiálně, děkuji :-) 

Těšíme se na vás v nádherném prostředí Kuksu, kde v době našeho kurzu budou probíhat zahradnické trhy a bude tam více než krásně. V kolektivu scrapžen to bude nezapomenutelná zážitek!

Podrobnosti ke kurzu (co sebou a jak se tam dostat) budu posílat v emailu před kurzem.

Tvoření je radost a doufám, že na Kuksu to bude stejně skvělé jako v Liberci.




5 komentářů:

  1. Já už se taaaaak těším 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný program jste nám ženy vymyslely. Už se těším!!!! Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Do Liberce jsem se, bohužel nikdy nedostala. Doufám, že na Kuks to teď vyjde! Navíc to místo!!! Tam se bude tvořit samo.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby se uvolnilo místečko, mám zájem. Mohla bych i bez ubytování. Vůbec jsem o této akci nevěděla, narazila jsem na to náhodou. Alena.Pakostova@faf.cuni.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...