pondělí 7. ledna 2019

Scrapbooková stránka z Amsterdamu

Jak na Nový rok tak po celý rok :-) 1. ledna jsem vyrobila první přáníčko a už se to se mnou veze! Vyrobila jsem si stránku do alba z Amsterdamu, kde jsem byla na jaře a je nejvyšší čas si to album zaplnit. Většinou si tisknu fotky podle potřeby sama doma, ale tentokrát jsem využila slevu na fotky v Happy foto a nechala jsem si vyvolat docela slušnou hromádku, která se ale bohužel sama do toho alba nenaskládá :-) Album bude v mém oblíbeném formátu, kde střídám fotky vložené do kapes na project life + scrapbookové stránky, které jsou mé nejoblíbenější, i když zaberou nejvíce času. Ale když vás to baví, nic s tím neuděláte :-)




Většinou si při tisku nechám vyvolat nejen barevné fotky, ale pokud se mi líbí, tak je tisknu i černobílé, protože se dají použít s různými barevnými papíry. Na tuto stránku jsem se rozhodla použít dvě identické fotky, kde jedna je barevná a jedna černobílá. Rozkrájela jsem je na proužky (pomohly mi linie domů, takže jsem to neměřila, jen nařezala na řezačce. Poskládala jsem fotky zpátky k sobě a střídala jsem barevné a nebarevné fotky. Ze zadní strany jsem je podlepila washi páskou, aby držely pohromadě.


Fotky byly dvě v rozměru 10x15cm, takže se přesně vešly na stránku. Nápis byl jasný :-) Použila jsem dřevěnou dekoraci se znakem hastagu.


Protože se na to album chystám už dlouho, koupila jsem si razítka Lesia zgarda s holandskými domy a použila jsem je na horní díl stránky. Kolo k Holandsku patří, takže i na stránce muselo být.


Kromě fotek domů jsem ještě použila mou fotku s hranolky, které jsou proslavené a fotku razítka, které jsem si koupila. Bez tulipánů to samozřejmě taky nejde :-) Razítko je vytištěno opět černobílé, aby tam byl kontrast. Doplnila jsem výřezy a datem, kdy jsem v Amsterdamu byla a tímto považuji stránku za hotovou :-)



Tvoření je radost!


8 komentářů:

  1. Krásný krok a začátek do nového roku,Irčo 👍😉 Kdybys viděla, tu moji krabici s fotkama z našich výjezdů co čekají na roztříhání a použití. Ty máš úžasné nápady, které nás inspirují. DĚKUJI ZA NĚ 🤗

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palec, aby se všechno rychle zařadilo - nejlépe samo :-) Všechno nej do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  3. Vy jste inspirace sama!!! věřím tomu,že když jste ty baráky fotila,tak jste věděla,jak tá stránka bude vypadat.... Je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotit rovně je zásada číslo jedna :-)) Pak to jde rovně i stříhat :-)

      Vymazat
  4. Zdravím, velmi zajímavý článek o cestování.

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé čtení

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...