úterý 12. března 2019

Scrapbookový výtvarný kurz jaro 2019

V termínu 26. 4. - 28. 4. 2019 se uskuteční náš třetí výtvarný kurz na Kuksu. Mám pro vás info, co pro vás chystáme :-) Tvořit budeme přímo v hospitalu Kuks a tam jsme i ubytovaní. Bude zajištěna plná penze v místní restauraci. Už se na vás všechny moc těším!


 Co budeme dělat :-) Společně si vyrobíme lehce mixed média dekorovaný rámeček, vyzkoušíte si zajímavý podklad - pozadí rámečku, využijeme akrylové barvy, akvarelové barvy, vyrobíme si kytičky z papíru i z foamiranu, no znáte to, užijeme si to :-) Už teď si můžete vybírat malou fotku. Rozměr cca 5 x 7 cm, černobílá se bude nejlépe dekorovat, ale je to na vás.


S Martinou Polákovou si vyrobíte pohyblivé přání s otáčecím mechanizmem.


S Ilonkou Červinkovou si vyrobíte speciální mandalu na hedvábí. Naučíte se něco nového :-)

Cena za celý pobyt je 2900Kč, v ceně je ubytování, plná penze, materiál a pomůcky na tvoření. Záloha je 1000Kč, ale je možné zaplatit celou částku najednou. Pošlu vám email (iriska.scrap@seznam.cz) s podklady k platbě, protože jsou víceméně všechna místa rezervována. Ubytovací kapacita je omezená, kdo by měl zájem, může se ubytovat v okolí a tvořit s námi, to není problém, místa na tvoření máme dost.

Podrobnosti co sebou a jak se tam dostat (kdo by nevěděl) budu posílat emailem před kurzem.

Tvoření je radost a v krásném prostředí hospitálu Kuks je to radost dvojnásobná!



1 komentář:

  1. ahoj, já se musím tentokrát omluvit. Budu se těšit na zprávičky z tvoření a snad to výjde na podzim. všechny zdraví Irena Liberec

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...